Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΟΜΗΡΟΣ - ΔΑΦΝΗ 1-1 ΟΛΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΠΥ

Σε ένα καλό αγώνα με μοιρασμένη υπεροχή φάσεις και γκολ το 1-1 σαν αποτέλεσμα μόνο άδικο δεν θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί. Η ισοπαλία αυτή διατήρησε την τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή  με ΟΜΗΡΟ, ΔΑΦΝΗ και ΚΑΝΑΡΗ (από 14 βαθμούς), έδωσε δε την ευκαιρία σε ΜΙΚΡΑ και ΚΑΛΑΜΩΤΗ να πλησιάσουν στον πόντο ( από 13 βαθμούς)!

Ο αγώνας που έγινε με 6 μποφόρ βοριαδάκι , όπως αναφέραμε πιο πάνω ήταν μοιρασμένος,  έτσι ο ΟΜΗΡΟΣ στο πρώτο μισό που είχε τον αέρα βοήθεια είχε την υπεροχή, τις φάσεις και το γκολ. Το ίδιο ακριβώς συνέβηκε με την ΔΑΦΝΗ στο δεύτερο μισό. 
Οι αμυντικοί μας  διαμαρτυρήθηκαν  ότι  το γκολ της ισοφάρισης της ΔΑΦΝΗΣ  μετά την απόκρουση του Κοττατή προήλθε με το χέρι του Ζαμπετάκη.
Ο ΟΜΗΡΟΣ παρουσιάστηκε με ελλείψεις ( Ψαρούδης, Ζαχαρίου, Κοκοκύρης Ι., Κούτικας και Γεροντιδάκης), αναμενόμενες και δικαιολογημένες μεν , ουσιαστικές δε γιατί στερήθηκε το βάθος του πάγκου.
Οι φάσεις:
21΄ Δοκάρι σε απ΄ευθείας κτύπημα φάουλ του Μουλάκη από το κέντρο του γηπέδου!
22΄ Κίτρινη στον Κοκοκύρη Ν. για δυνατό μαρκάρισμα αντιπάλου.
32΄ 1-0 ! Μακρινή μπαλιά στην περιοχή της Δάφνης που η άμυνά της βρέθηκε σε σύγχυση , κερδίζει πρώτα ο Πελαντής , κατόπι ο Μπανιάς που σκοράρει από πολύ κοντά .
40-45  Κοντά στο γκολ ο Ομηρος 2 φορές  αλλά  Πελαντής και Ζαννίκος δεν τα καταφέρνουν αντίστοιχα από πλεονεκτικές θέσεις. 
68' Κίτρινη ο Μπανιάς για δυνατό μαρκάρισμα σε αντίπαλο.
70-75΄ η Δάφνη χάνει δύο απανωτές ευκαιρίες.
76-77΄ Σειρά του Ομήρου να χάσει 2 ευκαιρίες με  Πελαντή και Σωτηράκη.
84΄ 1-1. Σέντρα επιθετικού της Δάφνης από δεξιά στην μικρή μας περιοχή, αποκρούει θεαματικά με εκτίναξη χαμηλά ο Κοττατής, την προλαβαίνει στην επαναφορά ο  Ζαμπετάκης που την σπρώχνει με το στήθος(;) στην κενή εστία και ισοφαρίζει με ένα τυχερό γκολ, αλλά γκολ. 

ΟΜΗΡΟΣ
Κοττατής, Καρβέλας, Γιοβανάκης, Κοκοκύρης Ν.( 45΄Κρουσουλούδης Μ.) Σωτηράκης, Μπανιάς ( Μαυρογιάννης), Μουλάκης, Δίκας (89' Μακρής), Πελαντής και Ζαννίκος.
Την 18'αδα συμπλήρωσαν οι Ψαρρός, Σκανδάλης, Χαζαθανάσης και Κρουσουλούδης Δ.

ΚΠΣ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου