Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΟΜΗΡΟΣ -ΛΑΙΛΑΠΑΣ 1-0 ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Η ομάδα μας σαφώς κατώτερη των δύο προηγουμένων εμφανίσεων  έπαιξε όσο έπρεπε για κερδίσει έναν καλό αντίπαλο, ευτύχισε δε να προηγηθεί μόλις στο πρώτο λεπτό του αγώνα με ένα πολύ ωραίο γκολ σε δημιουργία και εκτέλεση.   Αυτό το γκολ έμελλε να κρίνει το παιχνίδι. Στην σύνθεσή του Ομήρου επανεμφανίστηκε ο Σ. Μουλάκης- σε θέση δημιουργού-Στέφανε καλώς όρισες ξανά!   Ο αγώνας παίχτηκε σε γρήγορο ρυθμό με την μπάλα "πάνω /κάτω"  όπου στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ο Λαίλαπας προφανώς λόγω του γρήγορου γκολ που δέχτηκε  προσπαθούσε να κάνει παιχνίδι και τον Όμηρο να αρκείται σε αντεπιθέσεις.
Α΄ημίχρονο.
  Aμέσως μετά  την σέντρα της έναρξης του αγώνα κάθετη του Μουλάκη στο κέντρο άμυνας του Λαίλαπα, δυνατά κέρδισε την μπάλα ο δαιμόνιος μικρός Αμπαζής , με ωραίο τρόπο νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα πετυχαίνοντας  το πρώτο του γκολ με την αντρική ομάδα και 1-0! Ο Λαίλαπας σιγά σιγά άρχισε να ισσοροπεί το παιχνίδι και να κοιτάζει για κάτι καλλίτερο.,έτσι είχε μερικές καλές φάσεις με αποκορύφωμα το δοκάρι στο 12΄.
Με την σειρά της η ομάδα μας είχε δυο καλά "τετ α τετ" με Μουλάκη στο 19΄και Αμπαζή στο 26΄που πέρασαν ανεκμετάλλευτα.
 Β΄ημίχρονο.
Υπεροχή του Λαίλαπα μέχρι το 65΄ χωρίς αποτέλεσμα, στο σημείο αυτό πολύ ωραία ξεχύθηκε προς   την αντίπαλη εστία μόνος  ο Ψαρούδης  αλλά λίγο έξω από την γραμμή της μεγάλης περιοχής ανατρέπεται καθαρά από τον τελευταίο παίκτη Παπαγιάννη που αποβάλεται. Το επικίνδυνο φάουλ πέρασε ανεκμετάλλευτο. Ο Λαίλαπας με 10 παίκτες συνέχισε να προσπαθεί αλλά η ομάδα μας με αντεπιθέσεις ήρθε πιό κοντά στο γκολ άλλες 3 φορές ( με Μουλάκη, Αμπαζή και Ψαρούδη).
Στο 82΄ ο Πιτσικούλης του Λαίλαπα μπήκε με αξιώσεις στην περιοχή μας αλλά ο Σκαλτσάς έπεσε με αυτοθυσία- έσωσε μεν αλλά τραυματίστηκε δε, ευτυχώς κατάφερε να ανακάμψει και έτσι δεν χρειάστηκε να αφήσει τον αγώνα.
ΟΜΗΡΟΣ
Σκαλτσάς, Μαυρογιάννης Θ., Γιαζιζόγλου, Κρουσουλούδης Μ., Αναστασάκης, Αγορής, Μουλάκης, Μπαστιάνος( 90+ Κρουσουλούδης Δ.), Ψαρούδης και Αμπαζής. Την 18άδα συμπλήρωσαν ακόμα οι Μαυρογιάννης Στ. Κοκοκύρης Ι., Κοκοκύρης Ν., Κοκοκύρης Δ.,Αμύγδαλος και Αγγελίδης.

1. Συγχαρητήρια στους Μαυρογιάννη Στ., Κοκοκύρη Γιάννη και Κοκοκύρη Νίκο γιατί παρά τους  τραυματισμούς  κάθισαν στον πάγκο και βοήθησαν την ομάδα με τον τρόπο τους.
2. Γιάννη Ψαρούδη να τα χιλιάσεις!!!

Με την νίκη αυτή η ομάδα μας μπορεί να μείνει και στην 8η θέση (ανάλογα με το αποτέλεσμα Μίκρα-Ποσειδώνας αύριο) αλλά σίγουρα έχει αποσπaστεί  4 βαθμούς από την 9η στην βαθμολογία.

Ο επόμενος αγώνας με την Αναγέννηση Θολοποταμίου στις 8/12 - 15:00 .
ΚΠΣ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου