Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ΚΑΛΑΜΩΤΗ - ΟΜΗΡΟΣ 2-0

        Με ήττα αποχαιρετίσαμε το 2015, μια ήττα που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει εάν μετρούσε το γκολ του Πελαντή στο 35΄ ( κακώς ακυρώθηκε σαν "οφσαϊντ" αφού η πάσα που πήρε ήταν από αντίπαλο)
ΟΜΗΡΟΣ
Συρρής Αν., Κοκοκύρης Δ., Σωτηράκης Ισ., Κούτικας Ι., Μπουγιούκας Α.( 57' Συρρής Στ.),Παπαθανασόπουλος Γ., Κωφίδης Στ.( 68' Κούτσουρας Δ.), Κούτσουρας Α., Πελαντής Στ., Ψαρούδης Ι., Μαγγίνας Θ.(79΄ Γεροντιδάκης). Στην 18άδα ακόμα οι Κουφογιάννης Ισ. και Μακρίδης Οδ.

Πως είδαν τον αγώνα από το: "www.sportschios.gr"
<Στο πρώτο παιχνίδι με τον Κακούσιο στον πάγκο της η Καλαμωτή, πήρε πολύ σημαντική νίκη εντός έδρας, επικρατώντας 2-0 του Ομήρου και τον προσπέρασε στη βαθμολογία.
Αυτή ήταν η 5η νίκη για την Καλαμωτή στο πρωτάθλημα, με την οποία έφτασε τους 15 βαθμούς και ανέβηκε στην 6η θέση, με τον Όμηρο να γνωρίζει αντίθετα την 5η ήττα του και να υποχωρεί στην 7η, έχοντας όμως και 2 ματς περισσότερα από τους Πύργο (8η) και Βαρβασιακό (9η).
Ο Όμηρος μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο μέρος και είχε δοκάρια σε σουτ των Κούτσουρα Α. (7΄) και Μαγγίνα (25΄), ενώ ακυρώθηκε και γκολ του Πελαντή ως οφσάιντ στο 29΄, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται ότι η μπάλα πήγε στον σκόρερ από πόδια αντιπάλου. Μεγάλη ευκαιρία για την Καλαμωτή στο 34΄, όταν ο Δάνδουλας βγήκε τετ α τετ με τον Συρρή Τ., αλλά έστειλε την μπάλα μόλις πάνω από το οριζόντιο. Στο 40΄ σουτ του Μαγγίνα έξω από την περιοχή, μπλοκάρει ο Ορφανούδης Σ., ενώ στο 41΄ ο Μάμα κερδίζει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κούτικα στην περιοχή, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται και πάλι, για μη τήρηση του fair play από την Καλαμωτή, καθώς υπήρχε τραυματισμένος παίκτης στον αγωνιστικό χώρο. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Δάνδουλας, ανοίγοντας το σκορ.
Με το ξεκίνημα της επανάληψης η Καλαμωτή διπλασίασε τα τέρματα της στο 51΄, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γαλάτουλα, αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και την μπάλα να φεύγει μέσα από τα χέρια του Συρρή Τ. Στη συνέχεια ο Όμηρος πήρε την κατοχή, χωρίς όμως να μπορεί να μπει  με αξιώσεις στην περιοχή του Ορφανούδη Σ., με αποτέλεσμα η Καλαμωτή να βγαίνει πολύ επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις, χάνοντας κλασικές ευκαιρίες με τους Ορφανούδη Θ. (56΄, 68΄) και Δάνδουλα (75΄), με τον Συρρή Τ. να σώζει σωτήρια και τις τρεις φορές. Για τον Όμηρο, που για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν κακός επιθετικά, δύο καλές στιγμές είχε ο Πελαντής (72΄, 87΄).>
Πηγή φωτο: Αλέξανδρος Μπογής

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου