Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

ΑΝΕΤΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ ΟΜΗΡΟΣ/ΚΑΝΑΡΗΣ - ΠΑΧ3 3-1

         Τρίτη θέση για τα παιδιά μας απόψε στο Μεζάρι, εδώ καμαρώνουν με τα μετάλλια τους. Από Αριστερά Παλάσκας Χ., Θλιβίτης Κελ., Κωνσταντίνου Αναργ., Σίνα Ι., Ρέππας Κοσμάς, Παλάσκας Γ., Ισμαέλι Φράτζι, Κοντός Σωκρ., Κάργας Ι., Κάργας Ν., Αγορής Κ., Ψαρούδης Ι, ο μικρος  Κοντός Ν. και κάτω ο μικρός Παλάσκας Νεκτάριος. Όλοι μαζί αγκαλιασμένοι από τον προπονητή τους Μπουζάνη Φάνη.
  Ο αγώνας ήταν πολύ καλός με την ομάδα μας  να πατάει καλλίτερα στον αγωνιστικό χώρο και να πιστεύει στην νίκη από το πρώτο λεπτό. Παρά την απουσία του βασικού μας τερματοφύλακα ο αντικαταστάτης του Σίνα τα πήγε πολύ καλά.
1-0 στο 5΄ όταν  ο Φράτζι κέρδισε την μπάλα στο κέντρο, όρμισε μπροστά πέρασε 4 αντιπάλους και δεν αστόχησε από κοντά.
1-1 στο 30΄μετά από σύγχυση στην περιοχή μας οι αντίπαλοι από το 1 μέτρο νίκησαν την άμυνά μας.
2-1 στο 43΄ , ο Θλιβίτης κέρδισε την μπάλα  σέντραρε απόν δεξιά και ο Κάργας που καραδοκούσε την έσπρωξε στα δίχτυα.
3-1 στο 47΄, ένα από τα ωραιότερα γκολ του πρωταθλήματος, ο Φράτζη κέρδισε στο κέντρο και έβγαλε δεξιά στον Θλιβίτη, ο τελευταίος ελευθερώθηκε στην γραμμή του πλαγίου και σέντραρε αποφασιστικά στο κεφάλι του Κάργα που με άψογο στύλ κάρφωσε την μπάλα στο αριστερό "γάμμα" των αντιπάλων.
Συγχαρητήρια λοιπόν στους μικρούς αθλητές μας, στους κηδεμόνες τους και στον προπονητή τους για την συνολική προσπάθεια μιας χρονιάς. 
Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε τους απόντες Μονιό, Κλουβάκη , Πολίτση  , να συγχαρούμε και αυτούς που βοήθησαν τα μέγιστα να φθάσει η ομάδα μας στην  τρίτη θέση με  8 νίκες και μια ήττα.

Κάπως 'ετσι έκλεισαν οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις για φέτος με την χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπα παιδιών γονιών  συγγενών  και φίλων. 
Για την στορία ο τελικός ανάμεσα στον ΠΑΧ2 και στην ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ που έγινε αργότερα ανέδειξε πρωταθλητή την ΠΑΧ2 αφου  νίκησε με 1-0.

Επίσημα η ποδοσφαιρική χρονιά θα κλείσει την Τετάρτη  22/6 και ώρα 20:00  με το φως των προβολέων στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΑΣ" στην  Καλλιμασιά με αγώνα μεταξύ γονιών και παιδιών 2 εικοσάλεπτα ημίχρονα, θα ακολουθήσει κέρασμα με μουσική. Τα κεράσματα θα είναι προσφορά των γονιών των παιδιών.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου