Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (ΠΚ7) Α.Σ. ΠΥΡΣΟΣ - Α.Σ. ΟΜΗΡΟΣ/Ν.Ο.ΘΥΜΙΑΝΩΝ 36 - 38


-

   .ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΓΕΥΤΗΚΑΝ,  ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 18-03-2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00 ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΜΠΟΧΩΡΩΝ  ΓΙΑ ΤΗΝ 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΣΤΟ  ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΜΕ ΗΛΙΚΙΕΣ ΕΩΣ 2003, ΟΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΤΥΠΙΚΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΠΥΡΣΟΥ ΒΕΡΒΕΡΑΤΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗ  ΦΙΛΟΥΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣ ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ  Ν.Ο.ΘΥΜΙΑΝΩΝ  ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΟΙΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ  ΤΜΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΜΕ   ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ  36 - 38  ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

            -. ΕΤΣΙ , ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ  ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΗΤΑΝ 05 ΠΕΝΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΘΥΜΙΑΝΩΝ ΚΑΙ 07 ΕΠΤΑ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ,  ΣΥΜΠΛΗΡΟΝΩΝΤΑΣ ΤΗ   -12- ΔΩΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

             -. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ, ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΠΑΘΟΣ, ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ , ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ,  ΟΠΟΥ ΤΗΝ  ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΙΧΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΣΚΙΔΗ   ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ  ΤΟ 1ο  ΗΜΙΧΡΟΝΟ  ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 14 - 23 ΑΛΛΑ ΣΤΟ 3ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΣ ΠΥΡΣΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΠΟΝΤΟ ( 26-27 ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΟ 4ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ( Ο ΕΣΚΙΔΗΣ Δ.  ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟ 2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΛΟΓΩ ΑΝΕΙΛΗΜΕΝΩΝ ΥΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ) ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΚΑΝ ΠΑΙΞΑΝΕ ΚΑΛΗ ΑΜΥΝΑ , ΣΥΓΚΕΝΤΩΘΗΚΑΝ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΡΗΜΠΑΟΥΝΤ   ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΑΝ  ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ  ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΡΠΟΦΟΡΗΣΑΝ  ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ 1η ΤΟΥΣ ΝΙΚΗ .

         -.  ΟΙ -12- ΔΩΔΕΚΑ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ   ΠΑΙΞΑΝΕ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ,,  ΕΙΧΟΝΤΑΣ ΑΡΚΕΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΛΑΘΙΑ Η ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΣΤΟΧΗΣΕΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΡΗΜΠΑΟΥΝΤ ή ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΑΘΟΣ ΠΑΣΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΠΥΡΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ  ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡ.

          -. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΗ ΙΩΑΝΝΑΣ  ΜΕ ΟΚΤΩ -8- ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΡΗΜΠΑΟΥΝΤ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΜΥΝΑ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΥΜΑΝΘΗΚΕ Η ΜΠΑΚΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΕ -11- ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΙΔΙΑ  Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΕ -08-ΠΟΝΤΟΥΣ , Η ΡΑΚΙΝΤΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΕ -03- ΠΟΝΤΟΥΣ ΟΠΟΥ  ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΡΗΜΑΟΥΝΤ - ΦΑΣΕΙΣ ,  ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΗ ΑΜΥΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΝΗΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΕ -02- ΠΟΝΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΟΥΔΗ ΜΑΡΙΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ (-02- ΠΟΝΤΟΥΣ )ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ  ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΛΑΝΤΩ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΑΜΑΚΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΒΑΒΥΛΟΥΣΑΚΗ ΧΑΡΟΥΛΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΔΑΝΔΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ (04 ΠΟΝΤΟΙ )  ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΚΝΗ ΣΟΦΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

            -. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΜΠΟΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ( ΟΜΗΡΟΣ/ΝΟΘ )  ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ - ΚΗΠΩΣΗΣ

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ :  06 - 11,   08 - 12,  12 - 04,   10 - 11

ΟΜΗΡΟΣ/ΝΟΘ  ( ΕΣΚΙΔΗΣ -  ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ  )
                   ΜΑΜΑΚΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ( ΟΜΗΡΟΣ ), ΒΑΒΥΛΟΥΣΑΚΗ ΧΑΡΟΥΛΑ (ΟΜΗΡΟΣ ),
                   ΔΑΝΔΟΥΛΑ  ΜΑΡΙΑ   ( ΝΟΘ ) -04-,  ΠΑΓΟΥΔΗ ΜΑΡΙΕΛΛΑ ( ΟΜΗΡΟΣ) -02-,
                  ΓΙΑΚΟΥΜΗ ΙΩΑΝΝΑ ( ΟΜΗΡΟΣ  ) -08-,  ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ  ( ΝΟΘ ) ,
                  ΜΠΑΚΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ( ΝΟΘ )  -11- ,    ΠΥΚΝΗ. ΣΟΦΙΑ ( ΟΜΗΡΟΣ ) ,
                  ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ  ( ΟΜΗΡΟΣ ) -08-,
                  ΚΟΜΝΗΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ  ( ΝΟΘ )-02-,
                  ΡΑΚΙΝΤΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΟΜΗΡΟΣ ) -03-,
                 ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ ( ΝΟΘ)


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΒΑΚΑΚΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου