Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΛΑΣΙΚΟ - ΟΜΗΡΟΣ 2-2

             Για άλλη μια φορά μια καλή εμφάνιση για την μάδα μας δεν συνοδεύτηκε από νίκη με αποτέλεσμα να μείνει έξω από την συνέχεια τω αγώνων του κυπέλλου. Σε όλη την διάρκεια του αγώνα η ομάδα μας ήταν  καλλίτερη με πολλές τελικές προσπάθειες και αρκετές φάσεις στα αντίπαλα καρέ.
Φάσεις που συμάδεψαν τον αγώνα:
Στο 10΄ σε σουτ επιθετικού μας η μπάλα αποκρούστιηε με υπερπροσπάθεια την  τελευταία στιγμή πάνω στην γραμμή.
Στο 20΄  1-0, κόντρα στην  ροή του αγώνα η ομάδα μας δέχτηκε ένα γκολ στο 20΄όταν για πρώτη φορά η άμυνά μας βρέθηκε ανοργάνωτη.
Στο 30΄  1-1, ο Μουλάκης δέχτηκε ωραία μπαλιά από τον Μπογιατζή που την αξιοποίησε πετυχαίνοντας ένα ωραίο γκολ έξω από την περιοχή.
Στο 35΄ ο Ψαρούδης ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα των αντιπάλων μέσα στην περιοχή την στιγμή που ήταν έτοιμος για  γκολ, ο ορισμός του πέναλτυ και σχετικής τιμωρίας του  τερματοφύλακα.Ο κύριος διαιτητής προς μεγάλη έκπληξη όλων άφησε τον αγώνα να συνεχιστεί. Φάση που διαμαρτυρήθηκαν έντονα μεν αλλά κόσμια όλοι της ομάδας μας.
Στο  40΄  1-2,  ήρθε η ανατροπή και το δεύτερο γκολ όταν ο Μουλάκης γέμισε από δεξιά και ο Ψαρούδης  υποδειγματικά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι.
Στο 45'  2-2, με τον διαιτητή στον κύκλο του κέντρου - μακριά από την φάση-  αμυντικός μας χωρίς μεγάλη πίεση μέσα στην περιοχή απόκρουσε μια μπαλιά με το στήθος. Ο επόπτης σχετικά κοντά δεν είδε τίποτα ενώ ο κύριος διαιτητής με αρκετή καθηστέρηση σφύριξε και προς μεγάλη έκπληξη ακόμα και των αντιπάλων έδειξε το σημείο του πέναλτυ. Εντονότερες διαμαρτυρίες αυτή τη φορά αλλά και πάλι εις μάτην. Το πέναλτυ χτυπήθηκε εύστοχα και ισοφάρησαν οι αντίπαλοι. Στην φάση αυτή κιτρινίστηκαν αρκετοί παίκτες μας που συνέχισαν με το βάρος της κόκκινης.
Με την λήξη του ημιχρόνου ο προπονητής μας απομακρύνθηκε από το γήπεδο λόγω διαμαρτυριών προς τον διαιτητή.
Στο 60΄ μόνος επιθετικός μας  από τα 2 μέτρα έστειλε την μπάλα έξω.
Στο 70'  από πολύ κοντά και καλή θέση για άλλη μι α φορά μπερδεύτηκαν 2 επιθετικοί μας και δεν τα κατάφεραν.
ΟΜΗΡΟΣ
Κούτσουρας, Κυδωνάκης, Γεροντιδάκης ( 70΄Κοκοκύρης), Κούτικας, Χαλκιάς, Αγορής, Μουλάκης, Μπογιατζής ( 55΄Μετόζης), Καϊτης ( 80΄ Κωνσταντινου), Ψαρούδης και Κοκκώδης.
Στην 18άδα ακόμα οι: Γαρρής, Mαυρογιάννης, Κοκολάκης Ισ., Κοκολάκης Μ.

Συγχαρητήρια στον κύριο διαιτητή Νίκο Επιτροπάκη που για άλλη μια φορά πρόσθεσε μια πολύ ενδιαφέρουσα διαιτησία στην καριέρα του.

ΚΠΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου