Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΙΔΩΝ ΒΑΡΒΑΣΙ/ΑΙΑΝΤΑΣ- ΟΜΗΡΟΣ/ΚΑΝΑΡΗΣ 1-2.

Με μια μεγάλη νίκη , με ανατροπή, μας χάρισαν τα παιδιά μας στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου. Αντίπαλος η καλή και δουλεμένη  κοινή ομάδα Βαρβασιακού και Αίαντα Χίου.  Ο αγώνας ήταν ντέρμπυ μεταξύ του δεύτερου και τρίτου της βαθμολογίας και σαν ντέρμπυ εξελίχτηκε. 
Οι αντίπαλοι είχαν καλλίτερη κυκλοφορία και κατοχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα.  Η ομάδα μας όμως είχε ψυχή και πειθαρχία στο παιχνίδι της. Μάλιστα στο 0-0 απείλησε 2 φορές με Θλιβίτη . Το 1-0 στο 25΄, το 1-1 από εκτέλεση φάουλ του Καραβάτα / κεφαλιά του Παλάσκα από κοντά, το 1-2 στο 60΄ σε κόρνερ του Θλιβίτη / προβολή του Παλάσκα και πάλι. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα τα παιδιά μας έφτασαν άλλες 2 φορές κοντά στο 1-3 με Ισμαλάι Φ., και Θλιβίτη.  Εδώ θα πρέπει να πούμε ότι και αντίπαλοι απείλησαν  πολλές φορές αλλά η καλοστημένη άμυνα και η ετοιμότητα του τερματοφύλακα μας τους στέρησαν το γκολ.
 Η νίκη αυτή, νίκη γοήτρου, θα μας φέρει αντίπαλους στα " πλαϋ οφφ" πάλι με την ομάδα Βαρβασιακού/Αίαντα που κατέλαβε την 3η θέση.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους και το ωραίο παιχνίδι που έκαναν.
ΟΜΗΡΟΣ( Ρυθιανός)
Μονιός, Ισλαμάι Α.,  Καραβάτας,Παλάσκας, Ρέππας, Σταυρινούδης, Ψαρούδης, Θλιβίτης, Ισλαμάι Φ., Σίνα και Κλουβάκης. Έπαιξαν ακόμα οι Χούτα, Κοντός,  Κωνσταντίνου, Κουμελάς και Περεντάκος Στον πάγκο ακόμα οι:  Κοκκώδης, Πολίτσης και Αγορής..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου