Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

ΟΜΗΡΟΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 0-1

    Μια μεγάλη αδικία βίωσε  χθες στα Νένητα η ομάδα μας αφού ο ''άρχοντας'' του αγώνα μαζί με τους βοηθούς του μας στέρησαν την νίκη. Ήταν στο 25΄όταν ο Θωμαίδης έβγαλε καταπληκτική μπαλιά και τον Κοκολάκη ''τετ α τετ'' με τον τερματοφύλακα έτοιμο να σουτάρει όταν βίαια ανατράπηκε  από αμυντικό της αντιπάλου από πίσω. Ο ορισμός του πέναλτι και της κόκκινης κάρτας. Προς γενική κατάπληξη ακόμα και των αντιπάλων οι κύριοι διαιτητές δεν έδειξαν τίποτα. Δεν έφτασε αυτό σε επόμενη φάση μπροστά στην εστία μας ο επόπτης σημειώνει ''οφ σαιντ΄΄ επιθετικό , ο διαιτητής δεν σφυρίζει, ο επόπτης δεν επέμεινε και ήρθε το γκολ που έκρινε τον αγώνα. Μεγάλο κρίμα γιατί τέτοιες διαιτησίες γκρεμίζουν ό,τι καλό μπορεί να προσφέρει το πρωτάθλημα και αφαιρεί το κέφι από μερικούς ρομαντικούς που τρέχουν και προσφέρουν.
Κατά τα άλλα ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι γρήγορο , με φάσεις εκατέρωθεν.
 Η ομάδα μας κατέβηκε στον αγώνα ελλιπής λόγω τιμωριών, τραυματισμών και απουσιών,  έτσι μετά την αποχώρηση των Κοκολάκη 40' και Καίτη 44΄ έμινε τα τελευταία λεπτά του αγώνα με 9 παίκτες.
Μπράβο στα παιδιά μας που παρά την μεγάλη αδικία εις βάρος τους συνέχισαν με το ίδιο σθένος και δύναμη.
ΟΜΗΡΟΣ
Λογοθέτης, Καίτης, Μπατσάλας( 70΄ Χαλίλι), Χαλκιάς, Κούτικας, Αγορής, Καίτης ( 45΄λτρ), Κοκολάκης ( 40΄λτρ),  Πελαντής, Θωμαίδης και Κοκκώδης. Στον Πάγκο ακόμα ο Ανδρεάδης. 

Επόμενος αγώνα με τον ΚΑΝΑΡΗ στα Νένητα την επομένη Κυριακή.
ΚΠΣ






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου