Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ: ΦΑΡΚΑΙΝΑ - ΟΜΗΡΟΣ 0-3!


 Με νίκη άνοιξε ο ΟΜΗΡΟΣ το πρωτάθλημα, με νίκη έκλεισε τον πρώτο γύρο. Ο αντίπαλος παρουσιάστηκε αδύναμος, τα 3 γκολ  της νίκης φαντάζουν λίγα και δεν φανερώνουν την πραγματική εικόνα της αναμέτρησης.  Η ομάδα μας είχε τα ηνία του αγώνα σε όλη του την διάρκεια, πίεσε, είχε φάσεις στην αντίπαλη εστία με αρκετές  χαμένες ευκαιρίες. 

0-1 στο 10΄,  ο Ριγκέρτ Χαλίλι ελευθερώθηκε ωραία από αριστερά , σεντράρισε υποδειγματικά και ο επερχόμενος Γιάννης Ψαρούδης του Γ. με θεαματική κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

0-2  στο 50΄,  Ο Χέργκι Χούτα με υποδειγματική εκτέλεση κόρνερ από δεξιά έστειλε την μπάλα στην μικρή περιοχή του αντιπάλου, σηκώθηκε ψηλά ο Διονύσης Ντούγκα  και με το κεφάλι μας χάρισε ένα ωραίο γκολ.

0-3 στο 75,΄ ο Χούτα , σε αρίστη εκτέλεση φάουλ από αριστερά έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στο δεξί  παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει ΄΄κήπερ΄΄ των αντιπάλων.

ΟΜΗΡΟΣ(Μοντιάδης)

Ανδρεάδης Γ.( 80΄ Πολίτσις), Χαλκιάς Μ. ( Ισλαμάϊ Φ.), Κοντός Σ., Ντούγκας Δ., Βουρνούς Μ.( 45΄Τσότρας), Κόκκινος Δ., Χαλίλι Ριγκέρτ, Χούτα Χ ( 75 Δαφνίτης Αλ)., Ρεννίς Χαλίλι,  Σταυρινούδης Σ.(85'  Πιτσάκης Γ.) και Ψαρούδης Ι του Γ. 

Στον πάγκο ακόμα:  Θλιβίτης Κελ . και Κατενίδης Βασ.


Επόμενος αγώνας, ο αγώνας κυπέλλου με το ΚΛΑΣΣΙΚΟ στην Καλλιμασιά το Σαββάτο 4/2 και ώρα 14:30.

 Τετάρτη 1/2/23 και ώρα 15:00 Αγώνας Κ16 στην Καλλιμασιά  ΗΡΑΚΛΗΣ/ΟΜΗΡΟΣ - ΑΓΙΑΞ ΧΙΟΥ / ΘΥΕΛΛΑ 2  



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου