Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Δηλώσεις από τα μπαράζ...

 

«Θέλουμε την πρώτη μας νίκη»(Π.Βουλικας)

Λύγισε από τα προβλήματα ο Βούρειος Χίου, καθώς η απουσία του Σπυρέλη λόγω ίωσης και ο τραυματισμένος Σταμέλος λειτούργησαν καταλυτικά στην απόδοσή του.
Οι Χιώτες βρέθηκαν να παίζουν με μόλις έναν ψηλό κόντρα στον Πανναξιακό και μοιραία ηττήθηκαν. «Κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε έναν ισχυρό αντίπαλο, αλλά μας κόστισαν τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Επί της ουσίας, παίξαμε με μόνο έναν ψηλό, τον Γραικό, και τέσσερις περιφερειακούς. Μας ξέφυγαν στο σκορ, δεν παραιτηθήκαμε, ίσα ίσα αντιδράσαμε άμεσα και καταφέραμε να ρίξουμε δύο φορές τη διαφορά κάτω από τους 8 πόντους, αλλά τα πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ στην επανάληψη μας κόστισαν. Είχαμε και πάλι πολλές χαμένες βολές. Σε κάποια κομμάτια του αγώνα, όταν δεν είσαι καλός σε τομείς όπως τα ριμπάουντ και οι βολές δεν μπορείς να έχεις τύχη στα μπαράζ», παραδέχθηκε ο Παντελής Βούλικας.
Επόμενος αντίπαλος του Βούρειου είναι σήμερα (30/04) ο Πολυκράτης Σάμου που έχει «δύο στα δύο». Ο τεχνικός της χιώτικης ομάδας εξήγησε πως δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης: «Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, δεν το βάζουμε κάτω. Στόχος μας στον αγώνα με τον Πολυκράτη είναι να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη».

Ένας δάσκαλος στο παρκέ(Γ.Πατελιδας)

Με την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, στην οποία ξεκίνησε την μπασκετική καριέρα του, θα τεθεί σήμερα (30/04) αντιμέτωπος ο Γιώργος Πατελίδης.
Επαγγελματικοί λόγοι, αφού είναι καθηγητής στο Πυθαγόρειο, τον έφεραν από τη Χίο, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, στη Σάμο και από το Βούρειο στον Πολυκράτη. Ο ίδιος παραδέχεται πως το συναισθηματικό βάρος είναι μικρότερο από τη στιγμή που η χιώτικη ομάδα έχει μείνει εκτός του στόχου της ανόδου: «Είμαι από τη Χίο, ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ στο Βούρειο, αλλά αναγκαστικά αύριο (30/04) θα κληθώ να αντιμετωπίσω την παλιά μου ομάδα. Ίσως τα συναισθήματά μου να ήταν πιο έντονα εάν επρόκειτο για έναν κρίσιμο αγώνα. Το παρήγορο είναι πως ο Βούρειος έχει μείνει εκτός στόχου, ενώ εμείς παλεύουμε για την άνοδο, οπότε από τη στιγμή που δεν υπάρχει ουσιαστικό κίνητρο, πέρα από τη νίκη που μπορεί να την πετύχει και κόντρα στον Παλλεσβιακό, το συναισθηματικό φορτίο είναι σαφώς λιγότερο έντονο. Εμείς, πάλι, στοχεύουμε αποκλειστικά στη νίκη, για να παίξουμε την άνοδο την Κυριακή (01/05) με τον Πανναξιακό».
Ο Πολυκράτης παραμένει αήττητος στα μπαράζ, με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Με νίκη επί του Βούρειου θα τα παίξει όλα για όλα την Πρωτομαγιά κόντρα στον πρωταθλητή Κυκλάδων. «Θέλουμε την άνοδο στα δύο τελευταία παιχνίδια μας για να ανέβουμε. Φέτος το τουρνουά είναι πολύ δυνατό, στηρίζεται στη δύναμη και το πάθος. Ελπίζουμε να ολοκληρωθεί καθαρά και χωρίς προβλήματα. Ίσως φέτος να μετρήσουν και οι άλλες θέσεις, πλην της πρώτης, για αυτό έχουν σημασία όλα τα αποτελέσματα. Η άνοδος θα είναι ανοιχτή έως το τέλος, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να τα καταφέρουμε στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις μας και να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε», συμπλήρωσε ο Γιώργος Πατελίδης.
πηγη: onsports

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου