Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Άδικη ήττα για τον Ολυμπιακό

Με την διαιτησία τα έβαλε η Μαρία Τσούρη μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Οριζόντε Κατάνια, στο πλαίσιο του ημιτελικου του Champions Cup πόλο γυναικών, όπου ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε καθώς ηττήθηκε με 14-13. Η «ερυθρόλευκη» γκολκίπερ τόνισε χαρακτηριστικά: «Μας πήραν την πρόκριση από τα χέρια μας».

Αναλυτικά οι δηλώσεις της στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

Για την γεύση που άφησε στις πολίστριες του Ολυμπιακού η ήττα από την Οριζόντε: «Βασικά μας έχει αφήσει μια στεναχώρια. Νιώθουμε πως μας πήραν το παιχνίδι μέσα από τα χέρια μας. Μας πήραν οι διαιτητές την πρόκριση. Φτάσαμε στην πηγή, ήμασταν έτοιμες να πιούμε νερό αλλά τελικά οι διαιτητικές αποφάσεις μας στέρησαν την παρουσία μας στον τελικό του Champions Cup».

Για αυτό που μένει στις πολίστριες με την παρουσία της ομάδας στο Final Four και τον τρόπο που αντιμετώπισαν την ιταλική ομάδα, είπε: «Αυτό που μας μένει από την ήττα αυτή είναι ότι προσπαθήσαμε αλλά ακόμη μι αφορά η διαιτησία επέλεξε να μη μας δώσει την πρόκριση. Μη ξεχνάμε πως η Οριζόντε είναι πολύ μεγάλη ομάδα και μας έδειξαν πως δεν μπορείς να τα βάλεις με τους ισχυρούς. Σε όλο το ματς αφήναμε εύκολα σουτ. Όταν καταλάβαμε πως δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, παίξαμε δυνατή άμυνα και όταν το πήραμε απόφαση ισοφαρίσαμε. Σε ένα παιχνίδι υπάρχουν διακυμάνσεις στην απόδοση των παικτριών. Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά και τελειώσαμε δυνατά και η Οριζόντε το αντίθετο».

Όσον αφορά το μέλλον του Ολυμπιακού, με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, αλλά και την δύσκολη συνέχεια ενόψει του πρωταθλήματος, δήλωσε: «Πρέπει να δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια. Υπάρχουν πολύ σοβαρά προβλήματα στην ομάδα και εμείς κρατάμε μόνο τα θετικά και θα τα δώσουμε όλα για το πρωτάθλημα. Βασικά, φοβάμαι πολύ για το μέλλον της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Μόνο και μόνο το γεγονός που δεν έδειξε τον ημιτελικό της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής διοργάνωσης κάποιο ελληνικό κανάλι καταλαβαίνουμε όλοι πως με την κρίση που υπάρχει, το πρόβλημα να βρούμε χρήματα από χορηγούς είναι πολύ μεγάλο. Φαίνεται πως δεν υπάρχουν λύσεις. Πλέον, είμαστε στο χείλος του γκρεμού».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου