Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α΄ΧΙΟΥ ΟΜΗΡΟΣ-ΛΑΙΛΑΠΑΣ 3-1






ΟΜΗΡΟΣ- ΛΑΙΛΑΠΑΣ 3-1

Δυσκολότερα από ότι μπορεί να δείξει το τελικό αποτέλεσμα κέρδισε σήμερα την καλή ομάδα του περσινού μας προπονητή, Π.Λιτσάκη, ο ΟΜΗΡΟΣ .

Μόλις στο 4' του αγώνα στην πρώτη του αντεπίθεση προηγήθηκε ο ΛΑΙΛΑΠΑΣ μετά από  ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα μας και ολιγωρία των αμυντικών, ο Πιτσικούλης μέσα από την μικρή περιοχή έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα μας  και 0-1! 
 Από εδώ και πέρα αρχίζει το σφυροκόπημα του Ομήρου με όλους τους επιθετικούς και μέσους να συμμετέχουν  κάνοντας φάσεις μπροστά στην εστία του Λαίλαπα αλλά  χωρίς αποτέλεσμα γιατί παίζαμε πολύ χαλαρά, "στο ρελαντί" που λένε αλλά μέχρι το 33'.
Τότε κερδίσαμε φάουλ αρκετά έξω από την περιοχή του Λαίλαπα το εκτέλεσε τεχνικά ο Μουλάκης όπως αυτός ξέρει και ο Ψαρούδης με προβολή έφερε το παιχνίδι στα ίσια 1-1. Μέχρι το τέλος του Α΄ημιχρόνου ο αγώνας κύλισε στο ίδιο μοτίβο με τον Λαίλαπα όμως  να γίνεται λίαν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις του.
Στο δεύτερο μισό, ο Λαίλαπας μπήκε  αποφασισμένος να πουλήσει ακριβά το τομάρι του έτσι, για τα πρώτα 20 λεπτά έπαιξε πιο καλά και απείλησε 2-3 φορές, με τον Όμηρο να ψάχνεται και να μην του βγαίνουν οι προσπάθειες. Στο 73' όμως ο σπεσιαλίστας Μουλάκης εκτέλεσε φάουλ  πολύ έξω από την περιοχή από αριστερά, αναστάτωση στην άμυνα των αντιπάλων πρώτη προσπάθεια ο Μπανιάς αποκρούστηκε στην γραμμή, δεύτερη ο Πελαντής από πολύ κοντά και 2-1! Από εδώ και πέρα το παιχνίδι άρχισε να γέρνει προς 'Ομηρο μεριά, κουράστηκε και ο Λαίλαπας αλλά δεν τα παράτησε ήταν όμως δύσκολο να καταφέρει κάτι καλλίτερο. Ήρθε και το 84' όταν ο Καρβέλας έβγαλε τέλεια κάθετη/ "ασσιστ" στον κεφάτο και σήμερα Ψαρούδη που με άψογο τρόπο δυνατά και διαγώνια σκοράρισε για δεύτερη φορά σήμερα και έγραψε το τελικό: 3-1!
Όμηρος
Κοττατής, Ζαχαρίου, Καρβέλας(85' Μαυρογιάννης), Κούτικας, Κοκοκύρης Ι., Μουλάκης, Αγορής, Δίκας (  60' Ζαννίκος), Πελαντής(90' Μακρής), Ψαρούδης και Μπανιάς.
Την 18άδα συμπλήρωσαν οι:  Κοκοκύρης Ν., Γεροντιδάκης, Μπογιατζής και Μπολάνο.
ΚΠΣ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου