Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΟΜΗΡΟΣ - ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ 1-1

                                          Η φωτογραφία είναι από τον αγώνα του Α΄γύρου.

Δεν τα πήγε καλά σήμερα η ομάδα μας που έκανε ένα κακό αγώνα έτσι έδωσε την ευκαιρία στον Βαρβασιακό να αποδράσει με ισοπαλία από το γήπεδο της ΕΠΣΧ ( Νίκος Σύλλας).
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τον Όμηρο να σφυροκοπάει άκαρπα την αντίπαλη εστία και να κάνει την μια ευκαιρία μετά την άλλη με κύριο εκφραστή τον Πελαντή που δεν μπόρεσε  ανοίξει το σκορ. Οι αντίπαλοι αρκέστηκαν σε λίγες , αξιόλογες μεν αλλά άκαρπες δε, αντεπιθέσεις.
 Στην αρχή του Β΄ημιχρόνου ευτυχίσαμε να προηγηθούμε μετά από άψογη εκτέλεση κόρνερ του Σωτηράκη και από κοντά ο Κούτικας έγραψε το 1-0! Ο αγώνας συνεχίστηκε μέχρι το 70 '  με τον Όμηρο πιο επιθετικό να εξακολουθεί να κάνει και να χάνει ευκαιρίες , τον Βαρβασιακό να αμύνεται και να βγάζει όμως 2 καλές αντεπιθέσεις. Στο λεπτό αυτό αποχώρησε ο Μπανιάς λόγω τραυματισμού , αδυνάτισε το κέντρο και αρχίζει ο αντίπαλος να γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνος, μάλιστα σε ένα "τεττ α τετ" ο επιθετικός του Βαρβασιακού σουτάρισε άουτ. Ο Όμηρος συνέχισε επιθετικά βγάζοντας προς τα έξω ότι προτεραιότητά του είναι να διευρύνει την νίκη παρά να διαφυλάξει καλλίτερα τα νώτα του. Αυτό το πλήρωσε στο 88΄όταν σε μια ακόμα αντεπίθεση ο Ντεμίρι ισοφαρίζει σε 1-1 για τον Βαρβασιακό.
Στο 90+  Ο Γιοβανάκης έβγαλε μαγική κάθετη στον Πελαντή που βρέθηκε με την μπάλα στα πόδια μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο ύψος περίπου του πέναλτυ αλλά σουτάρισε την μπάλα χλιαρά και μαζί με την μπάλα σουτάρισε και την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα. Ο Πελαντής δίκαια μπορεί να θεωρηθεί ο μοιραίος παίκτης της ομάδας.
Τώρα θα περιμένουμε αύριο να δούμε το αποτέλεσμα Ατρόμητος - Κανάρης που θα κρίνει την απόσταση της ομάδας από την κορυφή (8,6 η 5 πόντοι).
Μερικά χαρακτηριστικά του αγώνα:
1. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν με απουσίες, κυριότερες από τον Όμηρο, ΑγορήςΚοττατής, Μουλάκης,  και Ψαρούδης.
2. Με την ομάδα του βαρβασιακού έπαιξαν 2 χωριανά μας παιδιά προερχόμενοι από τον Όμήρου ο Στ. Μπογιατζής και ο Στ. Βρούζης.
3.Στον πάγκο ο Δ. Κοκοκύρης ο 14τράχρονος γιός του Ι.Κοκοκύρη.
4. Πρώτο γκολ για τον Κούτικα στο πρωτάθλημα  φέτος.
5. Στο τέλος του αγώνα ο προπονητής των φιλοξενουμένων διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή για την 8άλεπτη καθυστέρηση της λήξης του αγώνα .
Η Σύνθεση του Ομήρου
Ψαρρός, Καρβέλας, Κοκοκύρης Ι., Κούτικας, Ζαχαρίου ( 45΄Κρουσουλούδης Δ.), Γιοβανάκης, Μπανιάς(70΄Μαυρογιάννης), Σωτηράκης, Γεροντιδάκης, Ζαννίκος και Πελαντής. Στον πάγκο ακόμα οι:  Κοττατής, Κοκοκύρης Ν, Κοκοκύρης Δ, Αγορής, Μακρής.
ΚΠΣ





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου