Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΟΜΗΡΟΣ - ΔΑΦΝΗ 0-1 ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Β΄ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

 Για τον β΄γύρο του κυπέλλου ΕΠΣ Χίου η ΔΑΦΝΗ Δαφνώνα απέδρασε με την νίκη - πρόκριση από την Καλλιμασιά αφού επικράτησε της ομάδας μας με 1-0 στην άτυπη "ρεβανσ" του τελευταίου τελικού κυπέλλου. Το γκόλ το δεχτήκαμε στο 15' του αγώνα σε μια φάση από το πουθενά θα λέγαμε.
Μακρινό συρτό σχεδόν διαγώνιο όχι και τόσο δυνατό σουτ του Κοϊμάνη έξω από την μεγάλη περιοχή μας, διώχνει με "πλοζον" ο 'Εξαρχος , η μπάλα όμως βρίσκει στα πόδια του επερχομένου Τσφαρά που ευστοχεί από πολύ κοντά. Στην συνέχεια η Δάφνη που λόγω και του ανέμου είχε την πρωτοβουλία στο Α΄ημίχρονο είχε δοκάρι με τον Πελαντή στο 30'.
Στο β΄ημίχρονο ο ΟΜΗΡΟΣ ισορρόπησε το παιχνίδι , είχαν και οι δυο ομάδες από 2 καλές στιγμές αλά μέχρι εκεί. Σε γενικές γραμμές ο αγώνας ήταν από μέτριος έως υποτονικός με την ομάδα μας στα τελευταία λεπτά να προσπαθεί απεγνωσμένα να πάει τον αγώνα στην παράταση αλλά να μην μπορεί.
Πρέπει να αναφέρομε ότι και οι 3 αλλαγές που έγιναν ήταν πάλι αναγκαστικές. Ακόμα πρέπει να αναφέρομε ότι για 5 λεπτά Ιωάννης και Δημήτρης Κοκοκύρης -πατέρας και υιός ,έπαιζαν μαζί .
Επ΄ευκαιρία ευχές πολλές για τα γενέθλια του Δημήτρη σήμερα!
Η σύνθεση του ΟΜΗΡΟΥ
ΟΜΗΡΟΣ: Έξαρχος, Κοκοκύρης Ν. (46΄ Αμπαζής), Τομάζος Δ., Κοκοκύρης Γ. (65΄ Μονιός), Γιαζιτζόγλου, Αγορής, Αναστασάκης, Μπογιατζής Σ. (60΄ Κοκοκύρης Δ.), Μπαστιάνος, Ψαρούδης, Κρουσουλούδης Μ.
Ακόμα την 18άδα συμπλήρωσαν οι Σκαλσάς, Κρουσουλούδης Δ., Μαυρογιάννης Θ. και Αμύγδαλος Χ.
ΚΠΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου