Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΠΗΡΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΤΑΒΑΛΟΝΤΑΣ 2-1 ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Τούτη η ομάδα παρά τις σοβαρές ελλείψεις σήμερα έπαιξε με ψυχή κάνοντας για πολλούς ίσως τον καλλίτερο της φετινό αγώνα, κατάφερε να επιβληθεί του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ στον Άγιο Γιώργη Συκούση με 1-2. Και τα δύο γκολ που μπήκαν στο δεύτερο μισό ήταν ωραία με την σφραγίδα του Γιάννη Ψαρούδη. Η νίκη αυτή εκτός την βαθμολογική ανάσα είναι και νίκη ψυχολογίας , ίσως και η αρχή πολύ καλών εμφανίσεων. Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλλίτερο τους εαυτό  με ευχάριστη έκπληξη την απόδοση του τερματοφύλακα Σκαλτσά.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να πιέζει ανούσια όμως μέχρι το Α΄ δεκάλεπτο. Σταδιακά ο ΟΜΗΡΟΣ ανέβηκε ,με πρωτεργάτες τους Αγορή και Μπογιατζή  ισορρόπησε το παιχνίδι και πήρε την πρωτοβουλία μέχρι το 45. Σε αυτό το διάστημα είχαμε 3-4 καλές στιγμές έναντι καμιάς του αντιπάλου. Στο τρίλεπτο όμως των καθυστερήσεων του Α΄ημιχρόνου ο Ατρόμητος ήταν αυτός που πίεσε ασφυκτικά και ήρθε 2 φορές κοντά στο γκολ αλλά σκόνταψε στον Σκαλτσά.
Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τον Ατρόμητο να πιέζει να κάνει φάσεις και να χάνει ευκαιρίες. Ο Όμηρος αρκέστηκε σε αντεπιθέσεις και στο 60΄βγάζει μαγική κάθετη ο μικρός Αμπαζής στον κεφάτο Ψαρούδη ο οποίος περνάει  έναν αντίπαλο και από το ύψος της περιοχής εν κινήσει πιάνει ένα ασύλληπτο συρτό σουτ και γράφει το 0-1! Ο αγώνας συνεχίζεται στο ίδιο μοτίβο δηλαδή τον Ατρόμητο να πιέζει ασφυκτικά και να σφυροκοπά αδιάκοπα την εστία του Ομήρου που με καλή αμυντική λειτουργία αποκρούει και προσπαθεί με αντεπιθέσεις. Εν τω μεταξύ στο  62΄ τραυματίζεται και αποχωρεί ο πολύ καλός Κρουσουλούδης Μ., με αντικαταστάτη τον  Αμύγδαλο Χ.
Στο 65΄πλήγμα για τον Ατρόμητο όταν ο Κούτικας αψυχολόγητα ανατρέπει τον Μπαστιάνο εκτός φάσης και δέχεται την κόκκινη από τον διαιτητή Επιτροπάκη. Στο 85΄έρχεται η ισοφάριση μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων . Ήταν ένα φάουλ έξω από την περιοχή από αριστερά για τον Ατρόμητο, καλοτραβηγμένο ,η μπάλα  βρήκε δοκάρι και ο επερχόμενος Νύκτας την στέλνει  στα δίχτυα του Ομήρου ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο διάστημα από 85-90  ο Ατρόμητος κυνήγησε την νίκη αλλά οι δυο κόκκινες μια για τον Μπογιατζή Στ και μια για τον Σούκα Π. αφ΄ ενός και οι έντονες διαμαρτυρίες για αμφισβητούμενα "οφ σάίντ " των γηπεδούχων αφ΄εταίρου πάγωναν τον αγώνα προς όφελος της ομάδας μας. Στις καθυστερήσεις η έξυπνη τακτική των παικτών μας έφερε αποτέλεσμα όταν  πάλι ο Ψαρούδης δέχτηκε άλλη μια καλή πάσα και σχεδόν πανομοιότυπα με το πρώτο πέτυχε το δεύτερο υπέροχο γκολ δίνοντας την πολύτιμη νίκη στην ομάδα μας και το έναυσμα για πανηγυρισμούς στους αρκετούς φίλους  που την  ακολούθησαν.
Η σύνθεση του Ομήρου
Σκαλτσάς, Μαυρογιάννης Θ., Τομάζος, Γιασιζόγλου, Κρουσουλούδης ( 62' Αμύγδαλος), Μπογιατζής, Αναστασάκης, Αγορής, Αμπαζής, Ψαρούδης και Μπαστιάνος.
Την 18άδα συμπλήρωσαν οι:  Κρουσουλούδης Δ., Κοκοκύρης Ν, Κοκοκύρης Δ., Αγγελίδης και Μονιός.
Την επομένη αγωνιστική η ομάδα μας υποδέχεται στο γήπεδο Νίκος Σύλλας στην Καλλιμασιά τον ΛΑΙΛΑΠΑ. Σάββατο 30/11 15:00
ΚΠΣ

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια σε Ολα πραγματικα τα παιδια.Ο τερματοφυλακας μας σημερα ηταν σε πολυ καλη μερα.Το αμυντικο διδυμο και το διδυμο στο κεντρο ηταν επισης αλανθαστοι.Τα μπακ μας τα πηγαν περιφημα οπως επισης και οι μικροι μας αριστερα και δεξια στα χαφ.Και τελος οι 2 επιθετικογενείς παιχτες εκαναν εξαιρετικη δουλεια.Ενα μπραβο και στο προπονητη αλλα και στους φιλαθλους μας που σημερα ειμασταν αρκετοι.Καλη συνεχεια παιδια και παντα επιτυχιες !

Δημοσίευση σχολίου