Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

ΟΜΗΡΟΣ - ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ 3-0

 
Σήμερα ήθελε την νίκη η ομάδα μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά- για το φετινο πρωτάθλημα μιλάμε, παρουσίασε τον καλό της εαυτό και  παίζοντας  καλλίτερα από την Μίκρα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δίκαια έφθασε στη ευρεία νίκη.
Για πρώτη φορά φέτος ο Ψαρούδης έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης και δικαιώθηκε πετυχαίνοντας δύο ωραία γκολ ,κέρδισε το πέναλτυ του 1-0, ζήτησε άλλο ένα που του το αρνήθηκε ο διαιτητής, ενώ και η συνολική του απόδοση στον αγώνα ήταν πολύ καλή.
Δεν υστέρησε κανένας παίκτης του Ομήρου, ούτε και ο  14χρονος Αμπαζής που πήρε την θέση του τραυματία Μηναδάκη στο 7'.
Με την νίκη μας αυτή κερδίσαμε 1 θέση στον βαθμολογικό πίνακα, πήγαμε όγδοοι με 10 πόντους και από 15 γκολ σε επίθεση και άμυνα.
 Ο επόμενος αγώνας της ομάδας μας είναι το ντέρμπυ με την ΔΑΦΝΗ στην Καλλιμασιά στο ενωσιακό γήπεδο ΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΑΣ για τον εξ αναβολής αγώνα του β΄γύρου του κυπέλλου μεθαύριο Τετάρτη 20/11 στις 3 το απόγευμα.
Ενώ ο επόμενος αγώνας πρωτθλήματος την Κυριακή 24/11 στον Άγιο Γιώργη τον Συκούση με τον τοπικό ΑΤΡΟΜΗΤΟ στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Α΄κατηγορίας Χίου.
ΚΠΣ

Παρακάτω πως είδε τον αγώνα ΟΜΗΡΟΣ-ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ 
το αθλητικό blog : " sportschios"
"Πρώτη εντός έδρας νίκη και δεύτερη συνολικά στο πρωτάθλημα για τον Όμηρο, που επικράτησε στην Καλλιμασιά της Μικρασιατικής με σκορ 3-0, παίζοντας παράλληλα και καλό ποδόσφαιρο, μετά από πολύ καιρό.
Από την άλλη αυτή ήταν η 2η ήττα για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μετά τη χθεσινή νίκη της Ελάτας έπεσαν στην 7η θέση, ενώ μία θέση πίσω στους 10 βαθμούς πλησίασε ο Όμηρος.
Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχαν και χαμένο πέναλτι με τον Ψαρούδη στο πρώτο ημίχρονο, ενώ η πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι άνηκε στη Μίκρα, με τον Αγορή να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του μετά από εκτέλεση φάουλ του Παγούδη. Παρά την υπεροχή του Ομήρου όμως, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να παραμένει στο 0-0.
Στην επανάληψη ο Ψαρούδης κέρδισε νέο πέναλτι, το οποίο αυτή τη φορά ανέλαβε να εκτελέσει ο Γιαζιτζόγλου, που ευστόχησε. Στη συνέχεια πήρε το όπλο του ο Ψαρούδης, που με τα δύο πρώτα του γκολ στο πρωτάθλημα έκανε το τελικό 3-0, ενώ δημιούργησε πολλές φορές προβλήματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων, με τον Χατζηδάκη να τον χρησιμοποιεί για πρώτη φορά στην κορυφή της επίθεσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όμηρος έχασε από πολύ νωρίς τον Μηναδάκη (7΄) λόγω τραυματισμού ενώ στο 60΄ αποβλήθηκε ο Πασβάντης από τον πάγκο της Μίκρας για διαμαρτυρία.
13΄ Εκτέλεση φάουλ για τη Μίκρα, λάθος κεφαλιά προς τα πίσω από τον Αγορή, η μπάλα σταματάει στο οριζόντιο
17΄ Πέναλτι για τον Όμηρο σε μαρκάρισμα του Γκίκα στον Αμπαζή μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ψαρούδης που έστειλε την μπάλα ψηλά πάνω από το οριζόντιο
36΄ Κάθετη του Ψαρούδη για τον Μπαστιάνο, που προλαβαίνει στην έξοδο τον Συριώδη και πλασάρει, αλλά διώχνουν οι αμυντικοί πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή
46΄ Σουτ του Αμπαζή μέσα από την περιοχή, σε κόρνερ ο Συριώδης
55΄ Νέο πέναλτι για τον Όμηρο σε μαρκάρισμα του Συριώδη στον Ψαρούδη. Εκτελεί ο Γιαζιτζόγλου και ανοίγει το σκορ (1-0)
63΄ Συρτό σουτ του Παραδείση έξω από την περιοχή, διώχνει σε κόρνερ ο Έξαρχος
67΄ Σέντρα-σουτ του Ψαρούδη από αριστερά, η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά, αλλά ο Συριώδης μπλοκάρει πριν αυτή περάσει την γραμμή
69΄ Κάθετη για τον Ψαρούδη, που μπαίνει μέσα στην περιοχή από αριστερά, αλλά το πλασέ του σταματάει ο Συριώδης στην έξοδο
73΄ Διώξιμο του Αγορή από την άμυνα, που βγάζει μόνο του τον Ψαρούδη απέναντι στον Συριώδη και με σουτ διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του (2-0)
75΄ Σουτ του Φαφαλιού μέσα από την περιοχή, μπλοκάρει ο Έξαρχος
82΄ Ωραία κάθετη του Κρουσουλούδη Μ. για τον Ψαρούδη, που βγαίνει τετ α τετ με τον Συριώδη, τον περνάει και πλασάρει σωστά (3-0)
84΄ Κάθετη και πάλι για τον Ψαρούδη, που μπαίνει από δεξιά στην περιοχή, αλλά το σουτ του σταματάει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων
90+4΄ Σέντρα του Αμύγδαλου από δεξιά, κεφαλιά του Μπογιατζή Σ. από το ύψος του πέναλτι, φεύγει άουτ
ΟΜΗΡΟΣ: Έξαρχος, ΚρουσουλούδηςΜ., Τομάζος, ΚοκοκύρηςΓ. (86΄Μονιός), Γιαζιτζόγλου, Αγορής, Αναστασάκης, ΜπογιατζήςΣ., Μπαστιάνος, Ψαρούδης(89΄Αμύγδαλος), Μηναδάκης(7΄Αμπαζής)
ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ: Συριώδης, Παγούδης (75΄ Ποταμούσης), Γκίκα, Κουτελάκης, Μοσχούρης, Μπουλαζέρης, Σκανδάλης, Παραδείσης, Κεπούτο, Φαφαλιός, Γιαννικάκης"

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο κυριε Κωστα που αρχισατε και ξαναγραφεται στο site της ομαδας μας!Καλως ηλθατε !!!! Να εχουμε κι εμεις μια ενημερωση για την ομαδα που αγαπησαμε !

Δημοσίευση σχολίου