Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ-ΟΜΗΡΟΣ 1-0

Κρίμα γιατί μπορούσαμε να περάσουμε εμείς στους 8 του κυπέλλου, ο Ποσειδώνας όμως ήταν αυτός που πέτυχε το  μοναδικό τέρμα του αγώνα.
Στο γήπεδο Καρδαμύλων σήμερα έγινε ένας πολύ καλός αγώνας  με ρυθμό και φάσεις, ένας αγώνας με αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο λεπτό,ήταν ένα πραγματικό "ντρρμπυ".
Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τον Ποσειδώνα να έχει την υπεροχή με μια πολύ καλή ευκαιρία απέναντι στον Όμηρο που στεκόταν πολύ καλά και προσπαθούσε όποτε του δινόταν η ευκαιρία να απειλήσει. Στο δεύτερο  ημίχρονο ο Όμηρος μπήκε καλλίτερα, πίεσε και απείλησε σε αρκετές φάσεις. Αντί όμως να βάλουμε εμείς, δεχτήκαμε ένα "κρύο" γκολ στο 65΄ σε μια φάση που εξελίχτηκε πολύ γρήγορα έπειτα από εκτέλεση πλαγίου από τους γηπεδούχους. Στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές μας πίεσαν ξανά αλλά οι Καρδαμυλίτες  έπαιξαν σφικτά στην άμυνα καταφέρνοντας να κρατήσουν το 1-0 και δίκαια να πάρουν αυτοί την πρόκριση.
ΟΜΗΡΟΣ: Νησιώτης, Σωτηράκης, Γιαζιτζόγλου, Κοκοκύρης Γιάννης( 80΄Τομάζος) , Ζαχαρίου ( 70΄Κοκκώδης) Κούτσουρας, Αγορής, Ψαρούδης, Παπαλάνης, Πελαντής και Ρες.
Την 18άδα συμπλήρωσαν οι:  Έξαρχος, Μαυρογιάννης, Αναστασάκης, Κοκοκύρης Δ.,και Γεροντιδάκης.
ΚΠΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου