Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΕΦΗΒΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΦΟΒ-ΟΜΗΡΟΣ 51-54

                Με το δεξί ξεκίνησαν και οι έφηβοι μας  τις φετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις κατακτώντας μια επική νίκη όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα. Σήμερα υποχρέωσαν σε οδυνηρή ήττα τους πολύ καλούς εφήβους του ΦΟΒ  στην πρεμιέρα του οικείου πρωταθλήματος στο κλειστό των Λιβαδίων "Βούρειο". Λέμε οδυνηρή γιατί από την αρχή του αγώνα μέχρι και τις αρχές του 4ου δεκαλέπτου οι αντίπαλοι μας που ήταν  πολύ καλλίτεροι  σε αυτό το διάστημα είχαν κεφάλι  στο "σκορ" , μάλιστα με διαφορές που είχαν φτάσει και τους 16 πόντους.
              Οι έφηβοι της ομάδας μας όμως δεν πίστεψαν στην ήττα. Άρχισαν επί τέλους να προσπαθούν εφαρμόζοντας τις οδηγίες του προπονητή τους ( Δ.Μπόλια) παίζοντας σωστά και ηρωϊκά, θα μπορούσαμε να πούμε εδώ, το τελευταίο δεκάλεπτο. Ροκάνισαν την διαφορά και  κατάφεραν να πάρουν την νίκη δίνοντας νέο νόημα στην λέξη "ΑΝΑΤΡΟΠΗ".
                Σημειώσετε δε ότι στο 35΄χάσαμε τον Σκανδάλη με 5 φάουλ, ευτυχώς την στιγμή  που η ομάδα μας πλέον είχε μπει σε ρυθμό νίκης.
                Τα δεκάλεπτα: 16-9, 9-7, 15-10 και 11-28!!! Τελικό αποτέλεσμα  ΦΟΒ_ΟΜΗΡΟΣ 51-54.
ΟΜΗΡΟΣ
Λαμπρινούδης, Βούκουνας, Μπολάνο 5, Μανωλιάς, Κλούβας, Στεφανίδης 7, Σκανδάλης 10, Μαμαλής 19, Στρουμπάκης, Ψαρούδης 4, και Κουνής 9.
ΚΠΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου