Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

ΟΜΗΡΟΣ-ΠΥΡΓΟΣ 2-0

Σεφτέ στις νίκες για την ομάδα μας απέναντι στον ΠΥΡΓΟ στην Καλλιμασιά.  Η νίκη σήμερα για εμάς ήταν μονόδρομος . Ένας ψυχωμένος ΟΜΗΡΟΣ που ήξερε από νωρίς τι ήθελε , πάτησε γερά στο γήπεδο  και η νίκη ήρθε...  Το τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί  δεδομένου ότι είμαστε καλλίτεροι σε όλο τον αγώνα, με 2 δοκάρια έναντι ενός του αντιπάλου , 3 χαμένα "τετ-α-τετ" που έκαναv ήρωα τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλήθος χαμένων ευκαιριών.  Από το 80΄και μετά  παίξαμε με παίκτη λιγότερο μιας και ο κεντρικός μας αμυντικός Γιαζιτζόγλου αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη για αντιαθλητικό μαρκάρισμα σε αντίπαλο ( όπως τουλάχιστον ερμηνεύτηκε από τον διαιτητή).
Το 1-0 έγινε ως εξής: Στο 35΄εκτελεί πλάγιο ο Παπαλάνης χαμηλά από δεξιά, γυρίζει με το κεφάλι ο Ρες μέσα στην  περιοχή, κερδίζει στον αέρα ο  Αγορής και με κεφαλιά  από κοντά  στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, την αυτοπεποίθηση στο "τερέν" και το τυχών άγχος των συμπαικτών του εκτός γηπέδου. Το 2-0: Στο 50' κερδίσαμε φάουλ άξονα περίπου 30 μέτρα από την αντίπαλη εστία. Το εκτέλεσε ο Σωτηράκης που με ευθύβολο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.
ΟΜΗΡΟΣ
Νησιώτης, Σωτηράκης, Γιαζιτζόγλου( 80΄αποβολή), Κουτσούρας, Παπαλάνης, Αγορής, Μουλάκης, Γαλάτουλας( 55΄Αναστασάκης),Λαγκώνας( 80΄Τομάζος), Πελαντής και Ρες ( 85΄Κοκκώδης).

Σημείωση : To Σάββατο 11/10  οι αθλητές και όσοι φίλαθλοι επιθυμούν θα μεταφερθούμε με πούλμαν στην Σέντα (Συκιάδα) για τον τρίτο αγώνα της ομάδας μας με την τοπική ΕΝΩΣΗ. Αναχώρηση από σχολεία 14:00.
ΚΠΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου