Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΟΜΗΡΟΣ 3-2

      Σε έναν αγώνα που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αλλά γρήγορο, δυνατό έως σκληρό και συναρπαστικό όσον αφορά τις εναλλαγές των φάσεων και την διακύμανση στο σκορ, ο Ποσειδώνας βρέθηκε να είναι ο κερδισμένος ίσως και ο πιό τυχερός. Αρνητικός πρωταγωνιστής ο διαιτητής που κατάφερε να του ξεφύγει το παιχνίδι, να εκνευρίσει τους παίκτες αφήνοντας και τις δυο ομάδες με παράπονα εναντίον της διαιτησίας του. Από την ομάδα μας 10 παίκτες είδαν κάρτες όλοι δηλαδή εκτός από τον τερματοφύλακα! 8 κίτρινες και 2 κατευθείαν κόκκινες μια του Ρε στο 85΄ που όντας εκνευρισμένος του μίλησε άσχημα και μια στον Κοκοκύρη τον Γιάννη για αντιαθλητικό παίξιμο στο 90+.
Τα γκολ:  20΄ περίφημη σέντρα του Παπαλάνη από Αριστερά , κεφαλιά του Ρε μέσα από την μικρή περιοχή και 0-1. 26΄ πέναλτυ στον Γιαζιτζόγλου ο Κυριακούδης το εκτελεί, αποκρούει προσωρινά ο Νησιώτης αλλά ο επερχόμενος Κυριακούδης την προλαβαίνει και γράφει από κοντά το 1-1. Στο 45΄ κόρνερ του Ποσειδώνα από Δεξιά κεφαλιά απόκρουση του Κοκοκύρη Γ. στέλνει κατά λάθος την μάλα στην εστία του ( αυτογκόλ) και γράφει το 2-1. 56΄ με ελιγμούς ελευθερώνεται ο Ψαρούδης από δεξιά σεντράρει τέλεια (εκτός εβέλειας τερματ.Ποσειδώνα Μπαχά) και ο Παπαλάνης από κοντά με πλασέ ψύχραιμα γράφει το 2-2. Στο 90΄ Βελίδης με απέυθείας φάουλ από την γραμμή της μεγ. περιοχής έγραψε το 3-2.
 Με την σημερινή ήττα απομακρυνθήκαμε 9 πόντους από την κορυφή αλλά παραμείναμε στην ίδια 4η θέση που μας έφθασε η Μικρασιατική και μας επλησίασε ο Ποσειδώνας στους 2 βαθμούς.
Την επομένη αγωνιστική στην Καλλιμασιά υποδεχόμαστε την δεύτερη ΔΑΦΝΗ.

 OMHΡΟΣ
Νησιώτης, Σωτηράκης ( 80΄λτρ Τομάζος), Γιαζιτζόγλου, Κοκοκύρης Γ., Κούτσουρας( 90+ Κοκκώδης), Αγορής, Μουλάκης, Ψαρούδης(90+ Αναστασάκης), Παπαλάνης, Πελαντής και Ρες.
      Την 18αδα συμπλήρωσαν οι: Έξαρχος, Κοκοκύρης Ν., Γεροντιδάκης και Κοκοκύρης Δ.
ΚΠΣ
       

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου