Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Ανακοίνωση-Διαμαρτυρία

ΠΡΟΣ ΕΠΣ ΧΙΟΥ

 Αγαπητοί κύριοι, θα μπορούσαμε να συντάξουμε τη διαμαρτυρία από χθες αλλά επηρεασμένοι ψυχολογικά και για να προστατέψουμε το χιώτικο ποδόσφαιρο δεν το κάναμε.


Είναι η δεύτερη φορά φέτος που η ομάδα μας πέφτει θύμα κάκιστης διαιτησίας. Στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ποσειδώνα στα Καρδάμυλα, όλοι μας είδαμε μία αλλοπρόσαλλη διαιτησία του κ.ΚΑΤΣΑΡΗ που είχε σαν αποτέλεσμα τον εκνευρισμό των παιχτών και των φιλάθλων των δύο ομάδων.

Η ομάδα μας θεωρείται κατάφορα αδικημένη σε πάρα πολλές περιπτώσεις. Ενδεικτικά αναφέρουμε:

i) Δεν προστάτεψε τον ποδοσφαιριστή μας, Βασίλη Ρε, που επανειλημμένα δέχθηκε αντιαθλητικά, ύπουλα και επικίνδυνα χτυπήματα, σε σημείο που ένας πράος και ευγενικός ποδοσφαιριστής να φτάσει σε σημείο να δεχτεί κόκκινη κάρτα, μιλώντας απρεπώς στον διαιτητή.

ii) Άραγε πόσες κάρτες πρέπει να δεχθεί μια ομάδα για να "κάτσει να χάσει"; Δεχθήκαμε συνολικά οκτώ κίτρινες  (Οχι για αντιαθλητικά μαρκαρίσματα, αλλά για διεκδικήσεις)και δύο κόκκινες κάρτες

iii) Δεν υπήρχε ισονομία στα σφυρίγματα

iv) Τελευταίος παίκτης ανέτρεψε τον επιθετικό μας, Σ.Πελαντή, με τον διαιτητή όχι μόνο να μην αποβάλλει τον παίκτη του Ποσειδώνα, αλλά να μην σφυρίζει καν φάουλ!

v) Πριν το φάουλ από το οποίο προήλθε το 3-2 για τον Ποσειδώνα, είχαν προηγηθεί δύο καταφανέστατα φάουλ υπέρ μας, τα οποία δεν δόθηκαν.


Εύλογα αναρωτιόμαστε αν ο παραπάνω διαιτητής έχει προηγούμενα με την ομάδα μας ή αν εκτελούσε εντεταλμένη υπηρεσία και δικαιολογημένα ζητούμε την βαθμολογία του από τον αρχιδιαιτητή κ.Μαχαίρα που ήταν παρόν στο γήπεδο.

Τελειώνοντας αναφέρουμε τον διάλογο του διαιτητή με παίκτη της ομάδα μας, ο οποίος διαμαρτυρόταν προς το πρόσωπό του: "Γιατί διαμαρτύρεσαι; Αφού η ομάδα σας φέτος δεν πάει για πρωτάθλημα και στον επόμενο αγώνα παίζετε και με τη Δάφνη."


   
  ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ

Εκ του ΔΣ

ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑ
 08/12/2014



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου