Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑ. ΟΜΗΡΟΣ - ΔΑΦΝΗ 2 - 0!!!

Φωτο από "www.sportschios.gr"
Νίκη στο "ντέρμπυ" της 12ης αγωνιστικής με πολύ καλή εμφάνιση.
ΟΜΗΡΟΣ - ΔΑΦΝΗ 2-0 μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους, τους περισσότερους από κάθε άλλη αγωνιστική φέτος στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΑΣ" ( ΕΠΣΧ).
Mε το τρίποντο αυτό σταθεροποιηθήκαμε στην 4η θέση παραμένοντας 9 πόντους πίσω από τον πρώτο Κανάρη, 8 από τον 2ο Ηρακλή και 5 πίσω από την 3η πλέον Δάφνη, χωρίς βέβαια να μας ικανοποιεί καθόλου αυτό μια και η ομάδα μας φέτος  ξεκίνησε την χρονιά με ψηλές βλέψεις.
Τον αγώνα τον ξεκινήσαμε μουδιασμένα, προϊόντος του χρόνου όμως βρήκαμε τα πατήματα μας στο γήπεδο και μετά τα μισά του Α΄ ημιχρόνου επικρατήσαμε κατά κράτος του αντιπάλου μας .
Τα γκολ  ήρθαν στις αρχές του Β΄ημιχρόνου . 1-0 στο 47΄ καλό κτύπημα σε κόρνερ από δεξιά του Σωτηράκη, προβολή από κοντά του Γιαζιτζόγλου που ανοίγει το σκορ και λογαριασμό στα φετινά γκολ για τον "σκόρερ". 2-0 στο 52΄ όταν την μαγική σέντρα του πολύ καλού Παπαλάνη πάλι από δεξιά ο Ψαρούδης την μετέτρεψε σε γκολ με κεφαλιά πετυχαίνει το δεύτερο γκολ της ομάδας μας και το δεύτερο δικό του για αυτή την "σαιζόν". Η πίεση μας συνεχίστηκε μέχρι το 75΄ όπου και σταδιακά έπεσε και ο ρυθμός του αγώνα. Η ομάδα μας είχε αρκετές φάσεις για γκολ ακόμα με τους
Πελαντή και Ψαρούδη  στο Α΄μέρος και τους Γαλάτουλα και Πελαντή στο Β΄μέρος. Στο 80΄ο Νησιώτης έδειξε την κλάση του όταν με υπερένταση πέταξε στο δεξιό "Γ" και απέκρουσε ψηλοκρεμαστή μπαλιά σουτ σέντρα των αντιπάλων.
Αξιοσημείωτα του αγώνα:
2 αδέρφια ο Στέφανος και ο Τόλης Μουλάκης έπαιξαν αντίπαλοι. Ο Στέφανος στην Δάφνη και ο Τόλης στον Όμηρο. Και οι δύο επίσης έπαιξαν αντίπαλοι και πέρσυ ο πρώτος όμως ήταν στον Όμηρο και ο δεύτερος ήταν στο δυναμικό της  Δάφνης αντίστοιχα.
( Τι σου σκαρώνει η τύχη καμιά φορα!)
Στην Δάφνη έπαιζαν ακόμα πέρσι και οι Nησιώτης,Παπαλάνης και Πελαντής.
Η άλλη Κυριακή μας θέλει στα Θυμιανά με αντίπαλο τον Άτλαντα Νεχωρίου.
ΟΜΗΡΟΣ
Νησιώτης, Σωτηράκης, Γιαζιτζόγλου, Κούτσουρας, Ζαχαρίου, Αγορής, Μουλάκης Απ., Γαλάτουλας ( 70΄λτρ Αναστασάκης),Πελαντής , Ψαρούδης (80΄ Αμπαζής) και Παπαλάνης.
Την 18άδα συμπλήρωσαν ακόμα οι:  Κοκοκύρης Ν, Κοκοκύρης Δ, Γεροντιδάκης, Κοκκώδης και Τομάζος.
ΚΠΣ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου