Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΟΜΗΡΟΣ - ΕΝΩΣΗ 3-1

Στο βροχερό σημερινό απόγευμα μέσα σε βροχή και στο σχεδόν ακατάλληλο ταιρέν οι παίκτες και των 2 ομάδων κατάθεσαν κάθε ισχνάδα της δύναμής τους για την νίκη . Πιό ποιοτικοί οι δικοί μας την κατέκτησαν όχι και τόσο εύκολα. Στο πρώτο ημίχρονο που είχαμε τον αέρα και την υπεροχή βάλαμε 2 γκολ με Ψαρούδη και Πελαντή.
Στο δεύτερο οι αντίπαλοι το πάλαιψαν, πίεσαν , είχαν 2 δοκάρια, ένα ακυρωμένο γκολ λόγω "οφσαϊντ" που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες και μιά καλή ευκαιρία για γκολ. Αντί να γίνει το 2-1 έγινε το 3-0 όταν σε αντεπίθεσή μας, μιά καλή μπαλιά του Ψαρούδη βρήκε τον Ρε από τα δεξιά που παρά την πίεση που δέχτηκε από αμυντικούς  έκανε δύσκολη μεν, άριστη δε, σέντρα την οποία και εκμεταλέυτηκε στο έπακρο ο αποτελεσματικός και σήμερα Πελαντής. Το 3-1 έγινε λίγο πρίν το τέλος όταν σε μακρινό φάουλ η μπάλα καρφώθηκε στο αριστερό παράθυρο του Νησιώτη. Κάπως έτσι ήρθε η πέμπτη συνεχόμενη νίκη μας, η ομάδα δείχνει να βρίσκεται σε καλή τροχιά και φορμαρισμένη, άμα συνεχίσει έτσι γρήγορα θα την δούμε να σκαρφαλώνει ψηλότερα στην βαθμολογία.
ΟΜΗΡΟΣ(Λαγούδης)
Νησιώτης, Σωτηράκης, Γιαζιτζόγλου, Κούτσουρας ( 70΄ λτρ Κοκοκύρης Ι.), Ζαχαρίου, Αγορής, Γαλάτουλας, Παπαλάνης(85΄Αμπαζής), Πελαντής, Ψαρούδης( 75΄, Κικιλής) Ρες.
Την 18άδα συμπλήρωσαν οι: Μαυρογιάννης Στ., Μαυρογιάννης Θ., Γεροντιδάκης και Μουλάκης .
ΚΠΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου