Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ 4η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

Φωτο από Α. Ταναϊνη.



 ΟΜΗΡΟΣ - ΙΩΝΕΣ  74 - 62
Άλλη μια όμορφη βραδυά μας πρόσφερε η ομάδα μας απόψε αφού κατάφερε να περάσει το εμπόδιο των Ιώνων και να περάσει πανηγυρικά στον μεθαυριανό μεγάλο τελικό.
Οι παίκτες μας μπήκαν καλά στα πρώτα 2 δεκάλεπτα και κατάφεραν να κλείσουν το ημίχρονο με 12 πόντους διαφορά. Στο τρίτο δεκάλεπτο ανάκαψαν οι αντίπαλοι προσωρινά , μπλόκαραν τα ατού μας και βρήκαν εύκολα καλάθια με αποτέλεσμα να καλύψουν την διαφορά και να φέρουν το σκορ στον πόντο και να κάνουν τον αγώνα "ντέρμπυ". Στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως αντιστράφηκαν οι ρόλοι,   τα πουλέν του Μπόλια κατάφεραν να αποκαταστήσουν την τάξη και να πάρουν εύκολα το ροζ φύλλο.
Άσκημη στιγμή του αγώνα ο μάλλον σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο του άτυχου Γιάννη Γρίγου των Ιώνων στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και η αποχώρησή του από τον αγώνα. 
Αγαπητέ Γιάννη η ομάδα μας σου εύχεται από καρδιάς περαστικά και γρήγορα στα παρκέ ξανά!

Δεκάλεπτα: 19- 10, 23-20, 10-21 και 22-11.
Διαιτητές:Κοντιλης- Λουκαρακης

ΟΜΗΡΟΣ(Μπολιας) Μοσχουρης 8, Δοντας, Κοκκοτας, Λεγατος 15(1), Φεγκουδακης 4, Μακρίδης 4, Κουομτζης 8, Τσουρης 11(1), Κεμος, Φουντουλακος 15(4), Χαμετης ,Στακιας 9
ΙΩΝΕΣ (Λαγος) Πορτολακης ,Μπλετσος, Λαμπρινουδης 11, Τσούκαλης 10(1), Κελογλου 9(1), Γριγος 2, Αλεξάκης 11, Μυλωνάς, Βολικακης, Καρουσης 2, Μενσωνης 13, Δρόσος 4

Στον άλλο ημιτελικό ο ΒΑΟΛ επιβλήθηκε  εύκολα της ΕΝΩΣΗΣ  και θα είναι ο αντίπαλός μας για άλλη  μιά φορά στον τελικό της Κυριακής.
Έτσι τελικός κυπέλλου την Κυριακή 1/2  19:30  ΟΜΗΡΟΣ - ΒΑΟΛ στο κλειστό της Χίου.
  

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στην ομάδα , ελπίζω να μην κάνουμε το 4/4 κ χτυπαμε παλαμάκια πάλι στον αντίπαλο, καλή επιτυχία ΜΟΝΟ ΟΜΗΡΟΣ

Δημοσίευση σχολίου