Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΟΜΗΡΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 5-2

Mε νέο "5αρέ" του Στέλιου Πελαντή η δεύτερη συνεχόμενη νίκη με 5 γκολ της ομάδας μας.
Θύμα αυτή την φορά η φιλότιμη ομάδα του Αγίου Γεωργίου που είχε προηγηθεί  με 0-2 αλλά η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα και γύρισε το παιχνίδι. Με την νίκη μας αυτή σταθεροποιηθήκαμε στην 4η θέση και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Κανάρη και της Μίκρας, πλησιάσαμε 7 βαθμούς την κορφή, απομακρυνθήκαμε 5 βαθμούς από την πέμπτη ομάδα της βαθμολογίας Μίκρα.
 Παραμέιναμε δε 5 βαθμούς πίσω από την δεύτερη και τρίτη ομάδα. Με τα 5 σημερινά γκολ η ομάδα μας καθαρά  με την δεύτερη καλλίτερη επίθεση, ενώ ο Πελαντής αποσπάστηκε σαν πρώτος στον πίνακα των σκορερς από τους διώκτες του.
Όμηρος ( Λαγούδης)
Νησιώτης, Σωτηράκης( 80΄Μαυρογιάννης), Γιαζιτζόγλου, Κούτσουρας, Ζαχαρίου, Αγορής, Μουλάκης, Ψαρούδης, Πελαντής, Παπαλάνης( 85΄Κοκοκύρης Δ.) και Λαγκώνας( 60΄Γαλάτουλας). Στον πάγκο ακόμα ο Κ.Γεροντιδάκης.
Πως είδαν τον αγώνα από το " www.sportschios.gr"
------Στην Καλλιμασιά ο τοπικός Όμηρος επικράτησε του Ατρομήτου με 5-2, αν και βρέθηκε να χάνει στο 20΄ με 0-2, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πελαντή, που για δεύτερη φορά φέτος σημείωσε 5 γκολ σε έναν αγώνα, φτάνοντας έτσι τα 16 στο πρωτάθλημα.
Αυτή ήταν η 9η νίκη για τον Όμηρο στο πρωτάθλημα, με την οποία έφτασε τους 29 βαθμούς, με τον Ατρόμητο να γνωρίζει την 6η ήττα του τη φετινή σεζόν, με αποτέλεσμα να πέσει στην 8η θέση της βαθμολογίας.
Η ομάδα του Αγ. Γεωργίου μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκε στο 13΄ με ένα απίστευτο σουτ του Κούτσουρα Δ. σχεδόν από το κέντρο και δεξιά, πιάνοντας εκτός θέσης τον Νησιώτη, ενώ διπλασίασε τα τέρματα της στο 20΄, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σούκα Σ. Η αντίδραση του Ομήρου όμως ήταν άμεση, καθώς ο Ψαρούδης κέρδισε πέναλτι στο 21΄, σε μαρκάρισμα του Κρητικού στην περιοχή, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Πελαντής, ενώ ο ίδιος παίκτης στην εκπνοή του ημιχρόνου έφερε το ματς στα ίσα, με κεφαλιά από κοντά, μετά από γύρισμα του Αγορή σε πλάγιο του Παπαλάνη.
Με κεκτημένη ταχύτητα από το πρώτο ημίχρονο μπήκε ο Όμηρος, που πίεζε από το πρώτο λεπτό της επανάληψης για την ανατροπή, απειλώντας αρχικά με τους Μουλάκη (50΄) και Ψαρούδη (52΄) και τα κατάφερε στο 53΄, όταν ο Αγορής έκανε την ατομική ενέργεια από αριστερά και τη σέντρα, ο Πελαντής κατέβασε την μπάλα στην περιοχή και με σουτ από κοντά νίκησε τον Κούτσουρα Γ. Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο να ισοφαρίσει στο 58΄, όταν μετά από αναμπουμπούλα στην περιοχή του Ομήρου, ο Κύλης έκανε το σουτ, αλλά πάνω στη γραμμή έδιωξε σωτήρια ο Κούτσουρας Α.
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν και πάλι στροφές και είχαν καλές στιγμές με τους Παπαλάνη (59΄), Μουλάκη (63΄) και Γαλάτουλα (64΄), ενώ σε φάση διαρκείας στα καρέ του Ατρομήτου στο 68΄, τα σουτ των Μουλάκη και Ψαρούδη κόντραραν σε σώματα αμυντικών, για να φτάσει η μπάλα στον Πελαντή, που με κεφαλιά εξ’ επαφής σημείωσε το 4-2. Για τα επόμενα 20 λεπτά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Όμηρο να απειλεί ξανά στο 85΄ με τους Ψαρούδη και Πελαντή και τον τελευταίο ένα λεπτό αργότερα να ολοκληρώνει το προσωπικό του σόου, διαμορφώνοντας το τελικό 5-2, όταν μετά από διώξιμο του Γιαζιτζόγλου βγήκε τετ α τετ με τον Κούτσουρα Γ. και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Με τη σέντρα ο Σούκας Π. έκανε την ατομική ενέργεια, σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Νησιώτη, που στη συνέχεια μπλόκαρε την κεφαλιά του Κιάφα από το ύψος του πέναλτι.-----

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου