Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΝΑΡΗΣ/0ΜΗΡΟΣ - ΚΟΦΙΝΑΣ/ΕΝΩΣΗ 0-2

Με μια πολύ καλή εμφάνιση αλλά με ήττα στον σημερινό πρώτο ημιτελικό αποχαιρέτησαν τα παιδιά μας το παιδικό πρωτάθλημα. ( Ο έτερος ημιτελικός έφερε νικήτρια την ΠΑΧ με 2-1 έναντι του ΑΓΙΑΞ)
Ένας ελλιπής Κανάρης/Όμηρος  ( απουσίαζαν οι βασικοί : πρώτος τερματοφύλακας Γαρρής, ο Γεωργίτσης της μικτής Χίου και ο πολύ καλός επιθετικός Κοκολάκης Μιχ.) κατάφερε να κρατήσει το μηδέν μέχρι και 15 λεπτά πριν την λήξη, κατάφερε ακόμα να κάνει αρκετές φάσεις στην αντίπαλη εστία ακόμα να χάσει και ευκαιρίες για γκολ. Κάτω από συνεχόμενο ψιλόβροχο οι αντίπαλοι ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή και τους χώρους σε όλο το πρώτο ημίχρονο , είχαν επίσης 3 δοκάρια ( ένα ακόμα στο β΄ημίχρονο) και αρκετές χαμένες ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο οι μικροί ποδοσφαιριστές μας πίστεψαν στις δυνάμεις τους ισορρόπησαν το παιχνίδι αλλά αντί να σκοράρουμε εμείς , η λάθος εκτέλεση ενός πλαγίου ήταν αρκετό  για να δεχτούμε το πρώτο γκολ στο 65΄ με την Καβουλάκη. Το δεύτερο γκολ ήρθε φυσιολογικά στα τελευταία λεπτά του αγώνα από τον Μαυρέλο, μιας και είχαμε αφήσει χώρους ελεύθερους στην προσπάθειά μας για ισοφάριση. Αξίζει να σημειωθεί ότι στους διακριθέντες της ομάδας μας ήταν και ο πρωτοεμφανισθείς 10άχρονος Ισμαέλι Φράντζι.
Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν κάτω από αντίξοες συνθήκες. Στην άξια  νικήτρια ομάδα του Κοφινά/Ένωσης ευχόμαστε καλή επιτυχία στον τελικό.
Κανάρης/Όμηρος  ( Χατζηδάκης)
Αλσαλέχ Χρυσοβ., Γκουγκινούδης Αν., Κρουσουλούδης Δημ., Μηνάς Ανδρ., Τζούμας Γεώργ., Παλάσκας Χάρης, Κωνσταντίνου Μιχ., Δημήτρουλας -Λαμπίρης Κωνστ., Κατσάλης Γεώργ., Ισλαμάϊ Φρ., Παλάσκας Γεώργ., Πανέρης Δημοσθ., Νάσιος ΓΕώργ. και Γεωργούλη Ζωή.
ΚΠΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου