Σάββατο 18 Απριλίου 2015

ΟΜΗΡΟΣ - ΑΤΛΑΣ 5-0

      Με νίκη αποχαιρέτησε το πρωτάθλημα η ομάδα μας σήμερα. Μια νίκη γοήτρου επί του  υποβιβασμένου   Άτλαντα . Ο μέχρι σήμερα πρώτος "σκορερ" του πρωταθλήματος Πελαντής πέτυχε 2 γκολ ακόμα και δύσκολα θα χάσει την πρωτιά από τους διώκτες του ( Ατσάλη 23, και Ζαμπετάκης  20) που είναι αρκετά γκολ πίσω αλλά έχουν έναν αγώνα ακόμα. Ο Πελαντής εκτός από πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος είναι  ο μοναδικός ποδοσφαιριστής  που αγωνίστηκε σε όλους τους αγώνες και τα 90 λεπτά. Συγχαρητήρια Στέλιο.
Λόγω της δυναμικότητας των ομάδων και το αποτέλεσμα ο αγώνας δεν σηκώνει κριτική. Ο Άτλας προς τιμήν του δεν έπαιξε κλειστά να κρατήσει το αποτέλεσμα σε χαμηλά επίπεδα ,απεναντίας είχε και μερικές καλές στιγμές μάλιστα. 
Ο ψαρούδης αποχώρησε στο 75΄λόγω τραυματισμού και η ομάδα συνέχισε με 10 παίκτες αφού είχαν γίνει και οι τρείς αλλαγές.
ΟΜΗΡΟΣ(Λαγούδης)
Μαυρογιάννης Στ., Μαυρογιάννης Θ.( 46΄ Κούτσουρας), Γιαζιτζόγλου, Κοκοκύρης Ι., Σωτηράκης, Αγορής, Γαλάτουλας ( 65΄Κουφογιάννης), Παπαλάνης ( 65΄Λαγκώνας) , Πελαντής, Ψαρούδης ( έως το 75΄λτρ ) και Ρες. Στον πάγκο ο Κικιλής.
Πως είδαν τον αγώνα από το : " www. sportschios.gr"


Στην Καλλιμασιά ο τοπικός Όμηρος υποδέχθηκε τον ουραγό και ήδη υποβιβασμένο Άτλα για την τελευταία αγωνιστική της Ά κατηγορίας, επικρατώντας άνετα με 5-0, ενώ έχασε και αρκετές ακόμα κλασσικές ευκαιρίες για γκολ.
Έτσι η ομάδα του Γιάννη Λαγούδη ολοκλήρωσε την σεζόν στην 4η θέση με 56 βαθμούς, έχοντας 18 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες, αλλά και την 3η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 67 γκολ. Η ομάδα του Νεοχωρίου από την άλλη τερμάτισε στην τελευταία θέση με 8 βαθμούς (1 νίκη, 5 ισοπαλίες, 20 ήττες), αλλά και τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία, με μόλις 15 γκολ ενεργητικό.
Ο Όμηρος άνοιξε το σκορ στο 23΄ με κεφαλιά του Πελαντή, μετά από σέντρα του Παπαλάνη, ενώ ο τελευταίος έφτιαξε και το 2ο γκολ της ομάδας του στο 29΄, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Ρε, με πλασέ μέσα από την περιοχή. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έχασαν κλασικές ευκαιρίες με τους Ψαρούδη, Ρε, Παπαλάνη και Γαλάτουλα.
Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Παπαλάνης από δημιουργός έγινε εκτελεστής, κάνοντας με πλασέ μέσα από την περιοχή το 3-0, μετά από ασίστ του Γαλάτουλα, ενώ το 4-0 έγινε στο 62΄, όταν ο Σωτηράκης έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, αλλά και του πρωταθλήματος, Πελαντής σημείωσε το γκολ νούμερο 28 για φέτος. Το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε στο 90΄ με κεφαλιά του Κούτσουρα από κοντά, μετά από κόντρες στην περιοχή του Άτλα.
Ο Όμηρος είχε επίσης δοκάρια σε σουτ των Σωτηράκη (51΄), Κουφογιάννη (80΄) και Πελαντή (81΄), καθώς και καλές στιγμές με τους Πελαντή, Ρε και Σωτηράκη. Πρώτη καλή στιγμή για τον Άτλα στο παιχνίδι ήταν στο 76΄ με τον Βασιλικό Δ., ο οποίος αστόχησε από κοντά, ενώ στο 81΄ ο Χούλης προσπάθησε να βάλει ένα απίστευτο γκολ με σουτ λίγο κάτω από το κέντρο, αλλά έδιωξε σε κόρνερ ο Μαυρογιάννης Σ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου