Σάββατο 4 Απριλίου 2015

ΔΑΦΝΗ - ΟΜΗΡΟΣ 1-0

Σε ένα μέτριο παιχνίδι ένας μέτριος ΟΜΗΡΟΣ δεν κατάφερε να κερδίσει για 5η συνεχόμενη φορά, αντίθετα ήρθε η 6η φετινή ήττα  σχεδόν φυσιολογικά  αφού μετά το γκολ δεν αντιδράσαμε σωστά αλλά προσπαθούσαμε βιαστικά με άγχος στις επιθέσεις μας,.
Το γκολ ήρθε στο 53΄όταν μετά από ένα αμφισβητούμενο φάουλ έξω από την περιοχή, ο Κλήμης με προβολή πρόλαβε τους αμυντικούς μας.
Στο περισσότερο διάστημα του αγώνα είχαμε την υπεροχή ,  η Δάφνη μετά το γκολ  κοίταξε περισσότερο την άμυνά της  και παραχώρησε γήπεδο στην ομάδα μας.
Η φάση του αγώνα στο 75 όταν ο Παπαλάνης από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα δυνατά προς την εστία της Δάφνης με τον τερματοφύλακα εκτός θέσης, ο Πελαντής από θέση "οφσαϊντ" ακούμπησε την μπάλα που μπήκε στα δίχτυα έτσι το γκολ δεν μέτρησε.
Καλές στιγμές για την ομάδα μας το δοκάρι του Ρε στο 15΄ , Σέντρα του Ρε από δεξιά δεν τα κατάφερε μόνος του ο Πελαντής στο 25΄  και στο δεύτερο ημίχρονο καλές στιγμές με Σωτηράκη, Ψαρούδη , Αγορή  και Πελαντή.
Η ήττα μας αυτή μας στέρησε το δικαίωμα της 3ης θέσης, ότι και να γίνει την τελευταία αγωνιστική θα τερματίσουμε στην 4η θέση .
Ομηρος: ( Λαγούδης) Nησιώτης, Παπαλάνης, Γιαζιτζόγλου, Κούτσουρας, Κούτικας(80΄Αμπαζής), Αγορής, Μουλάκης ( 33΄λτρ Σωτηράκης)Γαλατουλας, Πελαντής , Ψαρούδης και Ρες.
Την 18άδα συμπλήρωσαν:  Μαυρογιάννης Στ., Κοκοκύρης Ι.,Μαυρογιάννης Θ. Κικιλής και Κουφογιάννης.
ΚΠΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου