Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ομάδα μας στο πρωτάθλημα Α΄αγωνιστική με Ολυμπιακό Αρμολίων , στο κύπελλο στην πρώτη φάση περνάει "by" ενώ στην δεύτερη φάση κληρώθηκε με ΦΟΒ.
Πραγματοποιήθηκε χθες η γενική συνέλευση της ΤΕ Χίου, με σχεδόν όλους τους εκπροσώπους των ομάδων να συγκεντρώνονται στα γραφεία του Κλειστού για να παρακολουθήσουν τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων, των κυπέλλων, αλλά και να επιλύσουν ορισμένα θέματα, όπως γιατρός, προπονητές μικτών κ.α., ενόψει της νέας χρονιάς 2015-16.
Αποφασίστηκε ο τρόπος διεξαγωγής των πρωταθλημάτων, με μια σημαντική αλλαγή αυτή της ανόδου δύο ομάδων από την Β” Ανδρών και την καθόδου μίας από την Α” Ανδρών. Έτσι, σε περίπτωση που ο πρωταθλητής Χίου δεν κατακτήσει την άνοδο στην Γ” Εθνική, τότε οι ομάδες για τη σεζόν 2016-17 θα είναι από 8 σε Α” και Β” Ανδρών.
Και φέτος οι τελικοί των κυπέλλων (ανδρών και γυναικών) θα διεξαχθούν με final4 και θα λάβουν μέρος αυτή τη φορά στο Κλειστό Καμποχώρων, αφού κάθε χρόνο έχει αποφασιστεί να εναλλάσσεται ανάμεσα σ” αυτό και στο Κλειστό Χίου. Στους Άνδρες δήλωσαν συμμετοχή 12 ομάδες, εκτός από την Αμανή και την Ολυμπιάδα, ενώ στις Γυναίκες συνολικά 5.
Κύπελλο Ανδρών
Πέρασαν άνευ αγώνα οι ΟΜΗΡΟΣ, ΝΗΡΕΑΣ, ΦΟΒ και ΚΟΦΙΝΑΣ με τα ζευγάρια της 1ης φάσης να είναι τα εξής:
ΒΑΟΛ-ΑΡΜΟΛΙΑ
ΠΥΡΣΟΣ-ΛΙΘΙ
ΝΟΘ-ΑΙΓΕΑΣ
ΕΝΩΣΗ-ΠΙΤΥΟΣ
Η συνέχεια των φάσεων του κυπέλλου φαίνεται στην παραπάνω εικόνα. 
Κύπελλο Γυναικών
Με την προσθήκη του Ολυμπιακού Αρμολίων στις τάξεις του γυναικείου μπάσκετ, οι ομάδες που θα πάρουν φέτος στο κύπελλο, αλλά και στο πρωτάθλημα θα είναι συνολικά πέντε. Έτσι το ζευγάρι που βγήκε μετά από κλήρωση, ώστε να διεξαχθεί το final4, είναι το ΦΟΒ-ΑΙΓΕΑΣ και ουσιαστικά στην επόμενη φάση πέρασαν οι υπόλοιπες ομάδες ΒΑΟΛ, ΕΝΩΣΗ και ΑΡΜΟΛΙΑ. Επομένως τα ζευγάρια του final4 θα είναι ο νικητής του ΦΟΒ-ΑΙΓΕΑΣ με τον ΒΑΟΛ και στο άλλο ζευγάρι θα αναμετρηθούν η Ένωση με τα Αρμόλια για μια θέση στον τελικό του θεσμού.
Εφήβων
Οι ομάδες φέτος στην κατηγορία τω εφήβων ανέρχονται στις 10 συνολικά, επομένως χωρίστηκαν σε δύο ομίλους, οι οποίοι θα διασταυρωθούν μεταξύ τους ανάλογα με την τελική τους κατάταξη με το γνωστό 1-4 και 2-3, για να φτάσουν στον τελικό.
Οι όμιλοι είναι οι εξής:
Α” όμιλος: ΝΗΡΕΑΣ, ΕΝΩΣΗ, ΑΙΓΕΑΣ, ΙΩΝΕΣ, ΚΟΦΙΝΑΣ
Β” όμιλος: ΦΟΒ, ΒΑΟΛ, ΑΜΑΝΗ, ΝΟΘ, ΟΜΗΡΟΣ
Παίδες
Στο παιδικό, θα εφαρμοστεί το ίδιο σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος με αυτό των εφήβων.
Επομένως οι όμιλοι είναι οι εξής:
Α” όμιλος: ΦΟΒ, ΕΝΩΣΗ, ΝΟΘ, ΑΜΑΝΗ, ΙΩΝΕΣ
Β” όμιλος: ΒΑΟΛ, ΑΙΓΕΑΣ, ΑΡΜΟΛΙΑ, ΝΗΡΕΑΣ, ΟΜΗΡΟΣ
Α” Ανδρών
Πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση του πρωταθλήματος στην Α” Ανδρών, με τις 2 πρώτες μόνο αγωνιστικές να γίνονται γνωστές.
1η αγωνιστική
ΒΑΟΛ-ΑΡΜΟΛΙΑ
ΦΟΒ-ΚΟΦΙΝΑΣ
ΝΟΘ-ΑΙΓΕΑΣ
Ρεπό: ΟΜΗΡΟΣ
2η αγωνιστική
ΑΡΜΟΛΙΑ-ΟΜΗΡΟΣ
ΚΟΦΙΝΑΣ-ΒΑΟΛ
ΑΙΓΕΑΣ-ΦΟΒ
Ρεπό: ΝΟΘ
Β” Ανδρών
1η αγωνιστική
ΕΝΩΣΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
ΛΙΘΙ-ΠΙΤΥΟΣ
ΠΥΡΣΟΣ-ΑΜΑΝΗ
Ρεπό:ΝΗΡΕΑΣ
2η αγωνιστική
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΝΗΡΕΑΣ
ΠΙΤΥΟΣ-ΕΝΩΣΗ
ΑΜΑΝΗ-ΛΙΘΙ
Ρεπό: ΠΥΡΣΟΣ
Φωτο και κείμενα από : " www. sportschios. gr"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου