Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΜΗΡΟΣ - ΚΑΛΑΜΩΤΗ 1-0! ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

           
          Η νεανική ομάδα μας  κατάφερε  στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς,  μπροστά σε αρκετούς φίλους της στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΑΣ", να μπει με το δεξί στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, κερδίζοντας την δυνατή και αξιόμαχη ομάδα της Καλαμωτής. 
          Από ένα ημίχρονο υπεροχής η κάθε ομάδα, πιθανόν και λόγω του δυνατού Βοριά, με το πρώτο ημίχρονο στον ΟΜΗΡΟ που πέτυχε 1 γκολ στο 4΄με τον Κωφίδη μετά από καταπληκτική κάθετη του Μουλάκη Απ., είχε και ένα δοκάρι με τον πολύ καλό μικρό Κοκοκύρη Δ.. Στο δεύτερο 2 καλές φάσεις για τους αντιπάλους έναντι μιας για την ομάδα μας με τον Δ.Κούστουρα να μην  μπορεί να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα από  ευνοϊκή θέση.Στο δεύτερο ημίχρονο ο διαιτητής Σπυριάδης ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων αποτέλεσμα να τραυματιστούν και να αντικατασταθούν αναγκαστικά οι Μαυρογιάννης Στ., και ο μικρός Τζούμας Γ.. Μαγική εικόνα οι 7 κίτρινες του ΟΜΗΡΟΥ έναντι μόλις 2 των αντιπάλων.
ΟΜΗΡΟΣ ( Κρουσουλούδης Δ. του Κ.)
Μαυρογιάννης Στ. ( 50΄ λογω τρυμ. Συρρής Αν.), Γεροντιδάκης (65΄ Κουτσουρας Αγγ.), Τζούμας Γ. ( 70΄λογω τραυμ. Μαυρογιάννης Θ.), Μουλάκης Απ., Συρρής Στ., Μπουγιούκας Ανδ., Σιέττος Ν., Κωφίδης Στ., Κοκοκύρης Στ,, Κουτσουρας Δ. και Πελάντής Στ. Στην 18άδα ακόμα οι: Ζαχαρίου Μ., Κρουσουλούδης Δ . του Γρ,, Κουφογιάννης Ισ., και Σωτηράκης Ισ. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου