Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΜΗΡΟΣ - ΦΑΡΚΑΙΝΑ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 7-1

    Το 7-1 σίγουρα αδικεί τις φιλότιμες προσπάθειες της νεανικής ομάδας των φιλοξενουμένων. Σε έναν φιλικό αγώνα με καλό ρυθμό ο ΟΜΗΡΟΣ κυνήγησε περισσότερο  πίεσε και τα 90 λεπτά, η νίκη δε ήρθε φυσιολογικά λόγω και της διαφοράς δυναμικότητας. 
     Για την ιστορία τα γκολ του ΟΜΗΡΟΥ: 1-0  στο 35΄κεραυνός του Σιέτου από 30 μέτρα, 2-0 στο 41΄σέντρα του Κουφογιάννη και ο Δ,Κούτσουρας από κοντά με προβολή, 2-1 στο 55΄μετά από καλή επιθετική προσπάθεια των φιλοξενουμένων. 3-1 στο 60' άλλος ένας κεραυνός του Σιέττου από τα 25 μέτρα, Από εδώ και πέρα πήρε το όπλο του ο Πελαντής όπου με 4 δικά του γκολ στο 70΄, 80΄, 87΄και στο 90΄( το τελευταίο με πέναλτυ) ολοκληρώθηκε η νίκη μας. Στο 4-1 οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτυ που το απέκρουσε ο τερματοφύλακας του ΟΜΗΡΟΥ Συρρής Αναστ.
ΟΜΗΡΟΣ
Συρρής Αν., Συρρής Σταμ., Τζούμας Γ., Κούτσουρας Αγγ., Γεροντιδάκης Κ., Μουλάκης Απ., Σιέττος Ν.,Μπογιατζής Αντ.,  Κουφογιάννης Ισ., Κούτσουρας Δημ., και Κοκοκύρης Δημ. Έπαιξαν ακόμα οι :  Μαυρογιάννης Θ., Κρουσουλούδης Δημ., Μπουγιούκας Ανδρ. και ο Πελαντής Στ.. 

Επόμενο φιλικό με τον Ποσειδώνα την Κυριακή 6/9 και ώρα 17:30 στην Καλλιμασιά. Οι ποδοσφαιριστές μας καλούνται να προσέλθουν μία ώρα ενωρίτερα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου