Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΕΜΑΤΗ "ΟΜΗΡΟ" ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΕΩΝ,ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΔΙΚΟ


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ 
 ΚΑΝΑΡΗΣ/ΟΜΗΡΟΣ - ΚΛΑΣΣΙΚΟ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  2-1
             
           Την πρώτη τους νίκη πήραν οι νέοι μας σήμερα στα Νένητα κόντρα σε καλούς αντιπάλους.Το πρώτο ημίχρονο είμαστε εμφανώς καλλίτεροι με κατοχή φάσεις και 2 γκολ. Το πρώτο στο 15΄μετά από καλή ενέργεια του Γεωργίτση που σέντραρε στην περιοχή και ο Αλντίνοφ από κοντά άνοιξε το σκορ. Το δεύτερο, για άλλη μια φορά γκολ για " χαϊ λαϊτ ", από τον Τζούμα με απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ από το κέντρο του γηπέδου. Ήταν το έκτο γκολ του " σκορερ "  στον θεσμό, όλα πανομοιότυπα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι αντίπαλοι είχαν το πάνω χέρι αφού η ομάδα μας τους άφησε  περισσότεροι χώρο δίδοντας μεγαλύτερη σημασία στα νώτα της. Το γκολ με ωραία ενέργεια στο 48΄.
ΚΑΝΑΡΗΣ/ΟΜΗΡΟΣ ( Μπουζάνης)
Αλ σαλέχ, Μηνάς, ,Πανέρης Γ.,  Κρουσουλούδης Δ., Κωνσταντίνου   , Τζούμας, Γκουγκινούδης, Αλντίνοφ, Κατσαλής, Κοκολάκης Ισ.., Γεωργίτσης , ακόμα οι: Παλάσκας Γ., Δημήτρουλας, Κοκολάκης Μιχ., και Φωτεινός.
-----------------------------------------------------------------------

Μπάσκετ, πρωτάθλημα κορασίδων. 
ΟΜΗΡΟΣ _- ΒΑΟΛ 18 - 65
     Ο αγώνας δεν σηκωνει κριτική αφού οι δυναμικότητες των ομάδων απήχαν πολύ. Τα κορίτσια μας άντεξαν μέχρι τα πρώτα 13 λεπτά , το σκορ τότε ήταν 12 -12. 

Τα 10άλεπτα; 6-10, 6-28,3-13,3-14   18-65
OMHROΣ(Τσουρής)
Θεριουδακη,Μαμακου , Ανδρεαδη 1 ,Γιακουμη , Μιχαλου 6, Μαντικα 2, Κοιλιαρη, Κοντουδη, Κεσιογλου 2, Μαυρελη, Ρακιτζη,  Στακια 7.
--------------------------------------------------------------------------


ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  
ΟΜΗΡΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΜΟΛΙΩΝ   45 - 29
           Και σε αυτόν τον αγώνα η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής, αυτή την φορά υπέρ της ομάδας μας. Ο προπονητής μας δεν ήθελε το σκορ να πάρει έκταση εκτός "φάϊρ πλάϋ" γιαυτό χρησιμοποίησε προς τιμή του μικρούς ηλικιακά  παίκτες για μεγάλο διάστημα του αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 15-4, 14-5, 2-9, 14-11

ΟΜΗΡΟΣ ( Τσουρής)

Μεστούσης 8, Aπέσσος 2, Bαφέας,Συριώδης 6,
Πουλάκης 2,  Μελαχροινούδης, Στρουμπα΄κης, 7,
Ρακιτζής 8  και Τσουκάρης 12.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου