Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΟΜΗΡΟΣ - ΜΙΚΡΑ 1-2


          Στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΑΣ" στην Καλλιμασιά έγινε το απόγευμα ένας πολύ ενδιαφέρον φιλικός αγώνας. Ο γηπεδούχος ΟΜΗΡΟΣ εναντίον της πρωτοπόρου ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ. Οι δυο ομάδες με ελλείψεις λόγω των ημερών προσπάθησαν για καλό ποδόσφαιρο το οποίο και κατά διαστήματα πέτυχαν. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας είχε πολύ καλή παρουσία και με αιχμή δόρατος τον κεφάτο Ψαρούδη σε  τρεις ευκαιρίες για γκολ, ακόμα μια ευκαιρία σε κόρνερ όταν ο καλός Μακρίδης κέρδισε τον τερματοφύλακα στον αέρα αλλά η κεφαλιά του πέρασε λίγο άουτ, εν τω μεταξύ η Μίκρασιατική  στα πρώτα λεπτά είχε δοκάρι και η μπάλα έσκασε κάτω πάνω στην γραμμή. Στο δεύτερο  μισό ο αγώνας ήταν μοιρασμένος με τις δυο ομάδες να φθάνουν κοντά στο γκολ αρκετές φορές μέχρι το 80΄.
Για την ιστορία:
Στο 80΄  ο Ψαρούδης από πλάγια με δυνατό συρτό σουτ σκόραρε για τον Όμηρο.Στο 85΄αποχωρεί ο τραυματίας  Τζούμας,με 10 ο Όμηρος, στο 87 ΄έγινε το 1-1 με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ και στο 90΄το 1-2 με ατομική προσπάθεια από κοντά.
ΟΜΗΡΟΣ
Συρρής Αν., Μπολάνο Χ., Τζούμας Γ., Συρρής Στ., Μακρίδης Ο., Γεροντιδάκης Κ., Ινγλησ ( απο Μίκρα), Αλμπαν ( από Μίκρα), Μαυρογιάννης Θ., Ψαρούδης Ι. και Κοκοκύρης Δ. Στο 70΄πέρασε αλλαγή ο Πελαντής στην θέση του Άλμπαν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου