Κυριακή 20 Μαΐου 2018

ΟΜΗΡΟΣ - ΦΟΒ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΙΟΥ Ο ΦΟΒ

        Παρά τα διαβήματα της ομάδας μας για την μη χρησιμοποίηση του διαιτητή Κοντίλη , και παρά την έμπρακτη προειδοποίηση μας στον κανονικό αγώνα πρωταθλήματος με τον ΚΟΦΙΝΑ , η ΚΕΔ Χίου αποφάσισε να  ορίσει τον συγκεκριμένο διαιτητή για άλλη μια φορά και μάλιστα στον δεύτερο τελικό προσβάλλοντας βάναυσα  μια ομάδα με σοβαρή ιστορία και προσφορά  στο τοπικό μπάσκετ. Η ομάδα μας σεβόμενη στις αποφάσεις της αποχώρησε, θέτοντας τους ιθύνοντες προ των ευθυνών τους.  
Πρωταθλητής 2017-2018  ο ΦΟΒ με 2-0 στις νίκες στα τελικά και 4-0 συνολικά .
Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΦΟΒ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και καλή επιτυχία στα προκριματικά για την άνοδο της στην Γ΄Εθνική τον Ιούνιο.
Αντιγράφουμε από το : '' www.sportschios.gr''
Με λύπη, βρεθήκαμε σήμερα στο Κλειστό Καμποχώρων για να παρακολουθήσουμε τον 2ο τελικό στην Α’ Ανδρών μεταξύ του ΦΟΒ και του Ομήρου Καλλιμασιάς, ο οποίος τελικά δεν έγινε ποτέ (για πρώτη φορά δεν κατέβηκε ομάδα σε κρίσιμο αγώνα τελικού) και έτσι παρακολουθήσαμε τον κόσμο να φεύγει δυσαρεστημένος και απογοητευμένος από το γήπεδο. Για την ιστορία ο ΦΟΒ έφτασε τις τέσσερις νίκες και κατέκτησε αήττητος το φετινό τίτλο του πρωταθλητή στην Α’ Ανδρών, καθώς θα εκπροσωπήσει και το νησί μας στους ειδικούς αγώνες μπαράζ στην Αθήνα στις 20 Ιουνίου.
Ο τελικός δεν διεξήχθη διότι οι γηπεδούχοι δεν πάτησαν στο παρκέ λόγω διαμαρτυρίας για τον ορισμό του διαιτητή κ. Κοντίλη, που παρά τις έντονες διαμαρτυρίες της ομάδας της Καλλιμασιάς, ορίστηκε και μάλιστα σε τελικό για τον τίτλο του πρωταθλητή.
Ο Όμηρος δεν είναι η μόνη ομάδα στο νησί που έχει διαμαρτυρηθεί πολλές φορές για τον συγκεκριμένο διαιτητή, αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει παράπονα διαιτησίας και συμπεριφοράς, ακόμα μάλιστα έχουν δημιουργηθεί και περιστατικά που έχουν καταλήξει και στα δικαστήρια. Επομένως είναι λογικό να αναρωτιόμαστε για τη συνέχεια και το που μπορεί να καταλήξει η όλη αυτή κατάσταση, αφού υπάρχουν τόσο έντονα παράπονα από αρκετές ομάδες της Χίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου