Σάββατο 5 Μαΐου 2018

ΣΤΕΨΗ "ΟΜΗΡΟΥ" ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑ

 Παίκτες και συντελεστές σε αναμνηστική φωτο με τα μετάλλια και το κύπελλο
 Με χρονολογική σειρά το τρισάγιο για τα 10 χρόνια του μικρού Δημήτρη


 Πριν τον φιλικό αγώνα η καθιερωμένη αναμνηστική του ΟΜΗΡΟΥ
 και της μικτής ΝΕΩΝ ΧΙΟΥ. Για την ιστορία ο αγώνας έληξε ισόπαλος 0-0.
 Παράδοση αναμνηστικών περγαμηνών στην ομάδα της Μικτής
 Μετάλλια στους παίκτες του ΟΜΗΡΟΥ από το μέλος της ΕΠΣΧίου Στρατή Φεργαδιώτη
 Γιώργο Γιαννούμη
 Και Βασίλη Μυριαγκό
 Το κύπελλο του πρωταθλητή στον αρχηγό Γιάννη Ψαρούδη από τον Πρόεδρο της ΕΠΣΧΙΟΥ Κώστα Νικολαϊδη
 Ο Αρχηγός και ο γιος του πανηγυρίζει με συμπαίκτες του
 Πανηγυρική φωτογραφία με τα μετάλλια και το κύπελλο
 Ένα γκρουπ μικρών παικτών - ελπίδων- του ΟΜΗΡΟΥ σε αναμνηστική φωτογραφία. Πάνω Δημήτρουλας, Τσιμπιρλής, Κοκολάκης Μιχ., Πούμπαλος, Χαλίλι, Κωνσταντίνου, Κοκολάκης Ισ., Ζανίκος, Γαρρής και Παλάσκας.
Εδώ ο Προπονητής μας Ρυθιανός με την μικρή του κόρη Αποστολία.

Αρκετός κόσμος στις κερκίδες. Έγινε αναφορά από πρόεδρο σε σύντομο χαιρετισμό στα 10 χρόνια από την κατάκτηση του μοναδικού πρωταθλήματος Α΄Κατηγορίας και την πλοήγηση/ εμπειρίας  στην Δ΄Εθνική Κατηγορία, αφού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για την φετινή τους παρουσία. '. Επίσης ο πρόεδρος αναφέρθηκε στην κερδισμένη έφεση  από ΕΠΟ μετά την  άδικη τιμωρία από πειθαρχική Χίου στην υπόθεση Κούτικα. Ακόμα αναφέρθηκε στην ανοιξιάτικη λαχειοφόρο της ομάδας  που τρέχει και θα κληρώσει στις 23/6 στο πανηγύρι του Αγίου Γιαννιού. Στο τέλος προσφέρθηκαν κέρασμα παγωτά και δροσερό νερό .
Η αρχή, η ανάπαυλα και το τέλος επενδύθηκαν με μουσικές επιλογές του Γιάννη Κουμελά με την ηχητική του συλλόγου μας.

Μπράβο παιδιά και του χρόνου πρωταθλητές Α΄Κατηγορίας!

Ευχαριστούμε το διαιτητικό  "τρίο" γα την δωρεά διαιτησία και τον Γιατρό Κύριο Μιχάλη Σιδεράτο για τις  υπηρεσίες του.


Τις φωτο τις δανειστήκαμε από τον καλό φίλο Κώστα Σταμούλη.

ΕΓΡΑΨΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ
Την επιστροφή στην Α’ Κατηγορία γιόρτασαν στην Καλλιμασιά, με την απονομή του Κυπέλλου στην ομάδα του Ομήρου από τους ιθύνοντες της ΕΠΣ Χίου, σε μια γιορτή που διοργανώθηκε από τον ιστορικό σύλλογο.
Πριν την απονομή του Κυπέλλου προηγήθηκε φιλικός αγώνας ανάμεσα στον Όμηρο, που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας και τη Μεικτή Νέων της ΕΠΣ Χίου, που έληξε ισόπαλος 0-0. Ο πρόεδρος του Ομήρου, Κώστας Συράκης, στην ομιλία του αναφέρθηκε στην επιστροφή της ομάδας στη μεγάλη Κατηγορία, η οποία ήρθε 10 χρόνια μετά την κατάκτηση του μοναδικού πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας και τη συμμετοχή στην Δ’ Εθνική Κατηγορία, δίνοντας τα εύσημα στους παίκτες του Ομήρου για τον τίτλο και την άνοδο στην Α’ Κατηγορία και πάλι. Παράλληλα χαρακτήρισε άδικη την τιμωρία από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Χίου για την υπόθεση της χρησιμοποίησης του Κούτικα, τονίζοντας ότι η ομάδα βρήκε το δίκιο της στην έφεση που έκανε στην ΕΠΟ, ενώ προέτρεψε τους φίλους του Ομήρου να συμβάλλουν στη λαχειοφόρο της ομάδας που είναι σε εξέλιξη και θα κληρώσει στις 23 Ιουνίου, στο πανηγύρι του Αγιού Γιαννιού.
Την απονομή του Κυπέλλου έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου, Κώστας Νικολαΐδης, ενώ τα μετάλλια απένειμαν οι Στρατής Φεργαδιώτης (γεν. γραμματέας ΕΠΣ Χίου), Βασίλης Μυριαγκός (μέλος Δ.Σ. ΕΠΣ Χίου), Γιώργος Γιαννούμης (πρόεδρος της Κοινότητας Καλλιμασιάς).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου