Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

ΠΟΔΟΣΦ.Κ14 ΚΑΝΑΡΗΣ/ΟΜΗΡΟΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 3-1

    Την τρίτη της νίκη πέτυχε χθες το απόγευμα στο Δημ.Στάδιο Χίου ( Μεζάρι) η κοινή ομάδα παίδων ΚΑΝΑΡΗ/ΟΜΗΡΟΥ  με αντίπαλο την αντίστοιχη μάδα του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.
Ο αγώνας ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τα παιδιά μας που δημιούργησαν πλήθος φάσεων μπροστά στην αντίπαλη εστία και έχασαν σωρεία κλασικών ευκαιριών.
Το 1-0 ήρθε στο 20΄ όταν ο Κλουβάκης έκανε μπροστινή μπαλιά που ο Κουμελάς την εκμεταλλεύτηκε σωστά, δύσκολα μεν αποτελεσματικά δε την έστειλε να αναπαυθεί στα δίχτυα του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.
Το 1-1  στο 30΄αφού οι αντίπαλοι εκμεταλλεύτηκαν  λάθος αμυντικών μας και δεν δυσκολεύτηκαν να ισοφαρίσουν.
Το 2-1 στο 65΄ (  οι αγώνες Κ14 παίζονται σε 2 ημίχρονα των 35 λεπτών) όταν οι αμυντικοί και οι μέσοι της ομάδας μας άλλαξαν πολλές μπαλιές με αποδέκτη τον Σταυρινούδη δεξιά, ο τελευταίος απέφυγε 2 αμυντικούς και πλάσαρε υποδειγματικά μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, γιατί θα ήταν μεγάλη ποδοσφαιρική αδικία η ισοπαλία σε τέτοιο αγώνα.
3-1. Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα όταν ένα συρτό, φαινομενικά ακίνδυνο σουτ απο φάουλ του Χαλίλι κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα.
Παρά την νίκη αυτή η είσοδος στην τετράδα θεωρείται δύσκολη.
Επόμενος αγώνας την Κυριακή  10/2  10:00 με το ΚΛΑΣΣΙΚΟΚΑΙ ΜΙΝΙ/ΗΡΑΚΛΗΣ
ΚΑΝΑΡΗΣ/ΟΜΗΡΟΣ ( Ρυθιανός)
Κερίμης, Κλουβάκης, Αγορής, Ισλαμάϊ, Κοντός, Ψαρούδης, Σταυρινούδης, Χαλίλι, Χούτα, Κουμελάς και Κωνσταντίνου. 'Επαιξαν ακόμα οι Γεωργίτσης και Κοκκώδης.
  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου