Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

ΠΟΔ. Κ16. ΑΙΑΝΤΑΣ ΧΙΟΥ/ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ - ΟΜΗΡΟΣ/ΚΑΝΑΡΗΣ 4-2

   Μαγική εικόνα και δυσάρεστη εξέλιξη είχε ο προχθεσινός αγώνα  στο πρωτάθλημα Κ16 για τους έφηβους αθλητές μας.
Αν και τα παιδιά μας προηγήθηκαν  2 φορές κατάφεραν  να χάσουν .
Και οι 2 ομάδες παρουσιάστηκαν ισοδύναμες σε έναν αγώνα για γερά νεύρα μέχρι το τέλος.
Το 1-0 στο 10΄  όταν ο Φράτζι έκοψε δεξιά στον Δημήτρουλα, αυτός ξέφυγε ταχύτατα και έβγαλε σέντρα στο πόδι του Κοκολάκη. Ο τελευταίος άνοιξε το σκορ.
Στο 30΄ χάθηκε η καλλίτερη ευκαιρία για την ομάδα μας όταν ο Δημήτρουλας σούταρε στο δοκάρι σε καινή εστία , από δύσκολη θέση πλάγια δεξιά.
Το 35΄ 1-1 ένα ωραίο γκολ με σούτ έξω από την περιοχή για τους αντιπάλους
Στο  2-1 στο 45΄  όταν ο Κοκολάκης κέρδισε μάχες και έδωσε δεξιά στον ταχύτατο Δημήτρουλα που ελευθερώθηκε και έστειλε μπαλιά στην μικρή περιοχή των αντιπάλων, εκεί ο Κοκολάκης για άλλη μια φορά  ήξερε καλά τι έπρεπε να κάνει και το έκανε
Το 2-2 στο 60΄όταν μακρινό συρτό όχι και τόσο ύποπτο σουτ κατέληξε στα δίχτυα μας
Το 3-2 στο 65΄ όταν σε μια αναστάτωση στην περιοχή μας ο τερματοφύλακας μας καπάκωσε την μπάλα πάνω στην γραμμή. Ο Διαιτητής δεν έδειξε τίποτα αλλά ο επόπτης έτρεξε στη σέντρα βλέποντας προφανώς γκολ, ο διαιτητής το κατακύρωσε,  παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών και του προπονητή μας.
4-2. Στο 75΄  άλλη μια ευκαιρία σε μια πανομοιότυπη φάση των 2 γκολ, ο Κοκολάκης από πολύ κοντά σούταρε βιαστικά λίγο άουτ. και σαν να μην έφτανε  η απώλεια της ισοφάρισης, σε αντεπίθεση τω γηπεδούχων αμέσως μετά βρέθηκε ανοικτή η άμυνά μας και δεχτήκαμε το τέταρτο γκολ.
Η ήττα αυτή σε συνδυασμό με την ήττα του ΚΟΦΙΝΑ  δεν μας επηρέασε καθόλου, απλά βρεθήκαμε στην 3 θέση που μάλλον θα την διατηρήσουμε και στον τελευταίο αγώνα με την ΠΑΧ σε 15 μέρες και θα αντιμετωπίσουμε τον δεύτερο στην βαθμολογία , μάλλον τον ΑΙΑΝΤΑ για ακόμα μια φορά.
ΟΜΗΡΟΣ ( Ρυθιανός)
Μονιός, Σίνα, Κρουσουλούδης, Παλάσκας, Καραβάτας, Ρέππας, ΄Τσότρας, Πούπαλος, Ισλαμάϊ Φρ., Δημήτρουλας, Κοκολάκης, . Έπαιξαν ακόμα οι Στακιάς,  Ισλαμάϊ Χ.,  Βενέτης και Χένρυ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου