Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΙΚΟ. ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ! ΕΝΩΣΗ - ΟΜΗΡΟΣ 0-2


     Μια καλή εμφάνιση, σε ένα ελεγχόμενο από την ομάδα μας παιχνίδι σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, έφερε την πολυπόθητη νίκη γιατρικό των περασμένων άτυχων αποτελεσμάτων των 2 πρώτων αγωνιστικών. 

     Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας κυκλοφόρησε την μπάλα σωστά, είχε την κατοχή και τις περισσότερες φάσεις. Το πρώτο  γκολ στο 10'  με απευθείας φάουλ του μαέστρου Ψαρούδη Γ του Μ( Σενιορ) που βρήκε το λάθος στο τείχος των αντιπάλων, το εκμεταλεύτηκε  σωστά και την έστειλε την μπάλα εκεί που έπρεπε . Το δεύτερο γκολ ήρθε όταν ο Τσότρας δέχτηκε την μπάλα από αριστερά, ελευθερώθηκε, την ''έκοψε΄΄ στο κέντρο της άμυνας των γηπεδούχων όπου καραδοκούσε ο Ψαρούδης ( Σένιορ) και το δεύτερο γκολ για εκείνον και τον ΟΜΗΡΟ  ήρθε σαν φυσικό επακόλουθο ενός τεχνικού σουτ. Κινδυνέψαμε σε δυο περιπτώσεις από ΄΄στημένα΄΄ αλλά ο τερματοφύλακας Ανδρεάδης  ήταν σε καλή μέρα.

      Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας φύλαξε περισσότερο τα νώτα της αφού οι αντίπαλοι μπήκαν δυνατά  και παίζοντας  σκληρά ζητούσαν το γκολ. Απεναντίας στις αντεπιθέσεις μας φθάσαμε αρκετές φορές κοντά στο τρίτο γκολ με Ψαρούδη(Σενιορ) , Σταυρινούδη και Ψαρούδη ( Τζούνιορ) που είχε και δοκάρι στο 75.

Πλησιάζοντας το 90 ΄του αγώνα σε σκληρό μαρκάρισμα σε πάικτη του ΟΜΗΡΟΥ  πήρε δεύτερη κίτρινη-κόκκινη κάρτα  ο αντίπαλος παίκτης μέσα σε  έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων προς το διαιτητικό τρίο.

ΟΜΗΡΟΣ ( Μοντιάδης)   Ανδρεάδης Γ., Μαυρογιάννης Θ., Κόκκινος Δ., Χαλίλι Ρικ., Κοντός Σωκ., Καραβάτας Μ.( 60΄ Σωτηράκης Ισ.,) Κοκκώδης Αργ., Χαλίλι Ρεν., Ψαρούδης Ι( Σεν), Μπατσάλας Θ.( 65΄ Ψαρούδης Ι -Τζ.., ) , Τσιότρας Γ. ( 55΄ Σταυρινούδης Σωτ.) Στην 18άδα ακόμα οι:   Μιμίδης Στ.,  Γανιάρης Μ., Κωνσταντίνου Αργ., Γκογκινούδης Ι. και Ξενάκης Αλ.

Επόμενο παιχνίδι με   τον ΛΑΙΛΑΠΑ  στο γήπεδο ΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΑΣ στην Καλλιμασιά Σάββατο 20/11 και ώρα 15:00.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου