Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

K14 ΟΜΗΡΟΣ/ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΓΑΛΗ NIKH EΠI TOY AIANTA ME 2-1

  Παίζοντας με μυαλό και με ζωντάνια τα παιδιά της κοινής μας ομάδας με τον ΗΡΑΚΛΗ  κατάβαλαν τον  καλό ΑΙΑΝΤΑ  με 1-2 εκτος έδρας στο Δημ.Στάδιο Χίου σήμερα το μεσημέρι. Ο αγώνας ήταν  γρήγορος και δυνατός που κράτησε το ενδιαφέρον των αρκετών φίλων και των 2 ομάδων στην κερκίδα αμείωτο και στα 90 λεπτά. το 0-1 για την ομάδα μας με πέναλτυ ο Κατσανίκος στο 10΄, το 1-1  στο 15΄ , ενώ το νικητήριο τέρμα μετά από αντεπίθεση ο Τομάζος αφού πήρε ωραία κάθετη ( ασιστ) από τον Κοντό.  

ΟΜΗΡΟΣ / ΗΡΑΚΛΗΣ ( Μοντιάδης)

ΜπακλήςΤ., Φόρα Α., ΤΡύφωνας Ε., Πιτσάκης., Κατσανίκος Ν., Παλάσκας Ν., Ρέππας Π., Δαφνίτης Α., Τομάζος Ι., Κοντός Ν., και Πουργιάζος Δ. Έπαιξαν ακόμα:  Μπουμπούλης Μ., Σουλάϊ Λ., Σιγούνης Τ., Μισαηλίδης Μ., Χιλάϊ Σ., Κουμελάς Ε. και  Νεαμονίτης Ν. στον πάγκο ακόμα οι Γιαννούμης Π και Κεφάλας/Σταμούλης Ι. 

Η νίκη αυτή  μας σταθεροποιεί στην δεύτερη θέση του παιδικού πρωταθλήματος μαζί με Πανιώνιο 1 και Ποσειδώνα, αφήνοντας τον ΑΙΑΝΤΑ στην πέμτη θέση, στη πρώτη θέση με 3 νίκες είναι η ΠΑΧ την οποία αντιμετωπίζουμε την επόμενη αγωνιστική ( Kυριακή 21/11 στο Δημ. Στ. Χίου). Μιά και το αναφέραμε ακολουθούν στην βαθμολογία το Κοφινάς/Κιβωτός, το Κλασσικό, ο Λέων, Ο Ατρόμητος και ο Πανιώνιος 2

Πρόγραμμα αγώνων , αποτελέσματα και βαθμολογίες στο;  ''  www.epsxioy.gr"  

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά και τους προπονητές των δύο ομάδων για την όλη αγωνιστική τους παρουσίαση .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου