Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Συνεχίζουμε όλοι μαζί

Με τον Αντώνη Ρυθιανό για ακόμη μια χρονιά στον πάγκο του θα βαδίσει ο Όμηρος στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Ο προπονητής, που οδήγησε πριν από 2 χρόνια την ομάδα της Καλλιμασιάς στην 1η συμμετοχή στη Δ’ Εθνική Κατηγορία, μετά από συνάντηση που είχε με τη διοίκηση συμφώνησε να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία για 10η χρονιά και μοναδικό στόχο ο Όμηρος να κάνει πρωταθλητισμό και τη νέα σεζόν.
Την Κυριακή, στο χωριό, γίνεται η γενική συνέλευση για την ανάδειξη της νέας διοίκησης, όμως ήδη η απερχόμενη διοίκηση (με επικεφαλή τον Γιάννη Στεφανίδη) έκλεισε νωρίς το θέμα προπονητή, αφού όπως τονίζει ο Αντώνης Ρυθιανός, τόσο ο ίδιος όσο και οι άνθρωποι της ομάδας ήθελαν να συνεχιστεί η συνεργασία.
Ο ίδιος δήλωσε ότι: «Είναι βέβαιο ότι παραμένει το υπάρχον έμψυχο υλικό της ομάδας. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε αποχωρήσεις παικτών. Συνεχίζουμε όλοι μαζί». Μοναδική εξαίρεση ο Αγγελάκης, ο οποίος ήταν με υποσχετική 1 χρόνου και επιστρέφει στο Πιτυός.
Πέρα από το γεγονός ότι ο βασικός κορμός της ομάδας θα μείνει ο ίδιος, ο σύλλογο της Καλλιμασιάς έχει στόχο να ενισχυθεί η ομάδα. Θεωρείται σίγουρο ότι θα αναζητήσουν να βρουν 1 σέντερ μπακ αλλά και 1-2 μικρούς. Η ενίσχυση σε νεαρούς ποδοσφαιριστές είναι επιβεβλημένη, αφού δυο παίκτες 11άδας θα υπηρετήσουν τη στρατιωτική τους θητεία. Ο Πουλιός τον Αύγουστο και ο Κρουσουλούδης το Νοέμβριο, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι του Ομήρου να κινούνται από τώρα ώστε να καλύψουν το κενό που θα αφήσουν οι δυο αυτοί ποδοσφαιριστές όσο καιρό θα είναι εκτός Χίου.
Πάντως, ο Αντώνης Ρυθιανός, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν και άλλες μεταγραφές, τονίζοντας ότι: «Φυσικό είναι άμα υπάρξει κάτι καλό, ένας παίκτης προδιαγραφών που θα θέλει να έρθει στην Καλλιμασιά, να το συζητήσουμε. Έχουμε καιρό να εξετάσουμε όλες τις περιπτώσεις».
Μοιραστείτε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου