Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

"Ναι" στην Δ' Εθνική η Καλαμωτή

Ο Γ.Μαυροθέρης, πρόεδρος της Α.Ε.Καλαμωτής, όπως δήλωσε στο chiosports:
"Γνωρίζουμε πολύ καλά την δυσκολία της κατηγορίας χωρίς βέβαια να έχουμε την εμπειρία σαν παράγοντες τη συγκεκριμένη κατηγορία.
Ξέρουμε επίσης ότι πέφτουν οι μισές ομάδες φέτος, αλλά εμείς θα κατεβούμε για την εμπειρία και την ιστορία της ομάδας μας. Χωρίς φανφάρες ο στόχος είναι η συμμετοχή ξέροντας ότι η παραμονή είναι στόχος ομάδων με τεράστια οικονομική δύναμη και εμείς αυτό που θέλουμε είναι να τελειώσουμε τη χρονιά με αξιοπρέπεια και χωρίς οικονομικά προβλήματα. Άλλωστε το οφείλουμε στον κόσμο μας και στο νησί μας και ελπίζουμε ότι θα είναι όλοι κοντά μας. Από αύριο ξεκινάμε δουλειά και προγραμματισμό για να ανταπεξέλθουμε στο νέο βήμα της ομάδος μας".
Καλό θα ήταν οι χιώτικες ομάδες να βοηθήσουν με παίκτες στην ενίσχυση της, φετινής πρωταθλήτριας, Καλαμωτής, για την προώθηση του χιώτικου ποδοσφαίρου αλλά και για να αποκτήσουν εμπειρίες από την κατηγορία αυτή.
Μοιραστείτε στο Facebook

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ton OMIRO PROPERSI POIOS TON VOHTHISE; KANEIS AS POREUTOUN KAI AUTOI MONOI TOUS.

ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ είπε...

Ίσως και να ήταν καλύτερο το γεγονός ότι ο Όμηρος πήγε με δικά του παιδιά στην Δ', αφού αποκόμισαν εμπειρίες, αλλά αν θέλουμε να πάει μπροστά το χιώτικο ποδόσφαιρο, είναι καιρός να γίνει μια αρχή!

Δημοσίευση σχολίου