Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Βετεράνοι Vs Επίλεκτοι Χίου

Μεγάλη γιορτή για το χιώτικο μπάσκετ, το Σάββατο 10 Ιουλίου θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας, ανάμεσα στους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας και σε επίλεκτη ομάδα καλαθοσφαιριστών Χίου. Η χιώτικη ομάδα θα αποτελείται από τους: Σταμέλο, Γραικό, Λεγάτο, Χατζηλάμπρου Μανώλη, Καλιμανά, Κουιμτζή, Δέδε, Σουλίκα, Μυλωνά, Κουμελά, Κουντουριάδη, Μουζακίτη Κώστα και Μουζακίτη Μιχάλη. Το τζάμπολ θα γίνει στις 7 μ.μ στο κλειστό γυμναστήριο Χίου.
Μοιραστείτε στο Facebook

2 σχόλια:

ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ είπε...

Παιδιά ηρεμίστε λίγο, είναι μια γιορτή του μπάσκετ, με μπασκετμπολίστες που δεν βλέπουμε κάθε μέρα και μπορεί να μην ξαναδούμε. Η χιώτικη ομάδα, καλώς ή κακώς επιλέχτηκε, ας μη χαλάσουμε τη γιορτή κι ας ενισχύσουμε με την παρουσία μας την προσπάθεια του ΔΟΝΑ Χίου.

Ανώνυμος είπε...

Κυριακή, 13 Ιουνίου 2010
Μεγάλα αστέρια του μπάσκετ στο νησί μας
Στις 9 Ιουλίου, θα παραβρεθούν στο νησί μας, μεγάλα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ, όπως: Αλβέρτης, Ρετζιάς, Παταβούκας, Οικονόμου, Λιαδέλης, για φιλικό αγώνα που θα γίνει με τους παλαίμαχους Χίου, που θα διοργανώσει ο ΔΟΝΑ Χίου. Η χιώτικη ομάδα θα αποτελείται από τους: Συριάνη (προπονητή), Λαμπρινούδη, Μπόη, Μουζακίτη, Μυριαγκό, Σταμέλο, Δέδε, Μυλωνά, Χρυσάκη και Κουντουριάδη.
Για περισσότερες πληροφορίες (γήπεδο/ώρα), θα σας ενημερώσουμε μόλις μάθουμε.
Από το site toy Ομηρου 13/06/10

Δημοσίευση σχολίου