Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΜΗΡΟΣ 2-3 ΔΙΕΚΟΠΗ ΣΤΟ 88 ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

Γιάννης Κοκοκύρης. Κατάθεση ψυχής!


8 στα 8 και για 5η συνεχή φορά το τραίνο μας "σφύριξε" 3 φορές!!!


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΜΗΡΟΣ 2-3
Διεκόπη στο 88΄ υπέρ του ΟΜΗΡΟΥ.
Σύμφωνα με φύλο αγώνα απειλήθηκε η σωματική ακεραιότητα του β΄επόπτη από φιλάθλους του Ατρομήτου.

Σύνθεση Ομήρου
Κοττατής Η., Σωτηράκης Ισ. ( 55΄ Πουλιός Θ.) , Κοκοκύρης Ι., Γιοβανάκης Δ., Γεροντιδάκης Κ., Μουλάκης Α., Αγορής Ελ., Ψαρούδης Ι. ( 85 Κρουσουλούδης Δ.), Μερκούρης Χ., Πελαντής Στ.,και Γάνος Β.( 70΄ Χ''θανάσης Γ.)
Ο αγώνας
Το ντέρμπυ της αγωνιστικής τα είχε όλα;  Φάσεις,5 θαυμάσια γκολ, πέναλτυ, κόκκινες, αμφισβητήσεις,διαμαρτυρίες,νεύρα/δύναμη/πάθος  αλλά και πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα από τους 22 αθλητές. Ίσως ο καλλίτερος αγώνας μέχρι σήμερα της φετινής περιόδου. Πάνω κάτω η μπάλα και τα... 88 λεπτά του αγώνα αφού και οι 2 ομάδες αντάξιες του ονόματός τους και της ιστορίας τους κυνήγησαν την νίκη και μόνο την νίκη! Ο 'Ομηρος ήθελε να διατηρήσει το σερί του και να κάνει το 8 στα 8, ενώ ο Ατρόμητος όνταs 2ος στην βαθμολογία να πλησιάση στους 2 βαθμούς  τον πρωτοπόρο.
Ο Ατρόμητος μπήκε πιο αποφασιστικά στο παιχνίδι και με συνεχή  πρεσσάρισμα δεν άφηνε την ομάδα μας να ξεδιπλωθεί. Όμως σχετικά νωρίς μόλις στο 15΄ ο τεχνίτης Γεροντιδάκης έβγαλε κάθετη στον Πελαντή - βούτυρο στο ψωμί του - που με άψογο κοντρολάρισμα  από την γραμμή της περιοχής έγραψε το 0-1!. Ο Ατρόμητος συνέχιζε να πιέζει και να απειλή. Έτσι στο 20'  κέρδισε πέναλτυ ( οι παίχτες μας διαμαρτυρήθηκαν α) για επιθετικό φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης και β) για αμυντικό φάουλ έξω από την περιοχή )  που μετέτρεψε σε 1-1 ο Π.Σούκας. Μετά την ισοφάριση ο Ατρόμητος
συνέχισε να πιέζει με αποτέλεσμα στο 25' ο Νιάκας από δεξιά να κάνει κούρσα βγάζοντας  ωραία σέντρα και ο αειθαλείς Νίκος Σέργης από πολύ κοντά να γράψει το 2-1, ομολογουμένως ένα πολύ ωραίο γκολ. Στα επόμενα λεπτά  και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο με φάσεις εκατέρωθεν μπροστά στις 2 εστίες χωρίς όμως να αλλάξει το αποτέλεσμα.
Στο β΄ημίχρονο  ο Όμηρος βρέθηκε πιό ανεβασμένος και αποφασισμένος τουλάχιστο να ισοφαρίση. Έτσι  στο 55' αναλαμβάνει δράση ο Ψαρούδης που κερδίζει φάουλ  κοντά στο πλάγιο άουτ μεταξύ σέντρας και μεγάλης περιοχής του Ατρομήτου. Πολύ ωραία εκτέλεση , πέταγμα στα ύψη του Γιοβανάκη, καρφωτή κεφαλιά και 2-2. Μετά την ισοφάριση  χάθηκαν ευκαιρίες και απο τις 2 πλευρές
οι ομάδες όπως προείπαμε δεν κάθισαν στην ισοπαλία αλλά κυνήγησαν με πάθος ένα τρίτο γκολ με τον Όμηρο πιό τυχερό και αποτελεσματικό. Ξανά ο Ψαρούδης λοιπόν κέρδισε φάουλ  περίπου στο ίδιο σημείο με το προηγούμενο που το εκτέλεσε πάλι ο ίδιος. Σωστή δόση υλικών ,φάλτσο όσο έπρεπε και η μπάλα συναντά την κεφαλή του Πελαντή που λόγω εορτής  ήθελε να μας κεράσει δύο γκολ και σήμερα. Με αυτόν το τρόπο έγινε το 2-3 στο 75΄ μέσα σε πανηγυρισμούς και την ιαχή " Ο-Ο-ΟΜΗΡΟΣ" να δονεί την Χιακή απογευματινή ατμόσφαιρα. Από δω και πέρα ο Ατρόμητος έβγαλε ψυχή και κυνήγησε με πολύ πάθος την ισοφάριση που προς στιγμή το πίστεψε, ήταν η φάση που στιγμάτισε τον αγώνα στο 85΄. Τριπλή χαμένη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, Ο τερματοφύλακας μας μετά από ασταθή απόκρουση πεσμένος κάτω 'εξω από την εστία του στην μεγάλη περιοχή, η μπάλα φτάνει στον αφύλακτο Σ.Σούκα στην μικρή περιοχή που μόνος του σκοράρει - ελεγχόμενη φάση "οφ-σαιντ" -. Ο επόπτης τρέχει προς την σέντρα δείχνοντας γκολ το ίδιο και ο διατητής που φάνηκε στην αρχή διστακτικός. Οι παίχτες του Ομήρου έντονα αλλά κόσμια  διαμαρτυρήθηκαν με αποτέλεσμα ο Διατητής να αλλάξει γνώμη και μετά από αρκετή ώρα να ακυρώσει το γκολ και να δείξει το " οφ-σαιντ". Ήταν η σειρά των αντιπάλων να διαμαρτυρηθούν έντονα , εδώ αποβάλλεται ο Σ . Σούκας.
Ο αγώνας διακόπτεται για αρκετά λεπτά. Αφού ηρέμησαν τα πνεύματα  και άρχισε ο αγώνας σε 2-3 λεπτά μεγάλη φάση στην περιοχή μας , ευκαιρία για τον Ατρόμητο ανεκμετάλευτη αλλά τραυματίζεται ο τερματοφύλακάς μας. Οι παίκτες του Ομήρου  έντονα ζήτησαν φάουλ στον τερματοφύλακα και κάρτα στον επιθετικό του Ατρομήτου. Κόκκινη ο Μουλάκης. Το παιχνίδι ξαναρχίζει αλλά για πολύ λίγο γιατί φίλοι του Ατρομήτου εξφενδονίζουν μπουκαλάκια νερού και καφέδες στον β΄επόπτη.
Ο διατητής διακόπτει τον αγώνα εις βάρος του Ατρομήτου ας πούμε 2 λεπτά πριν την κανονική του λήξη ( ήταν το 110' ).
Άλλη μία νίκη για την ομάδα μας που βαδίζει ακάθεκτα  , ο συρμός μεγαλώνει έφτασε τα 8 βαγόνια.
Ο διατητής και οι επόπτες με λάθη
Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας απέδωσαν τα μέγιστα αλλά θα σταθούμε σε αυτούς που ξεχώρησαν και σήμερα , σειρά από άμυνα προς επίθεση-.
1. Γιοβανάκης, βράχος, εκρηκτικός ,ένα γκολ.
2.Κοκοκύρης . Κατάθεση ψυχής,δυνατός και ταχύς.
3. Γεροντιδάκης, τεχνίτης , μία "ασσιστ" και μία σωτήρια επέμβαση πάνω στην γραμμή.
4. Ψαρούδης, "Βιρτουόζος" 2 κερδισμένα φάουλ εκτέλεσε 2 γκολ σέρβιρε.
5. Πελαντής 2 γκολ και σήμερα, έφτασε τα 7 ( 8 έχει ο Ζαμπετάκης που προηγείται μέχρι τώρα)
ΚΠΣ









7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

gero xastouki ston atromito poy katevike na pari apotelesma me to etsi thlw kai otan eide oti den toy vgike to girise aliwtika.
tsaf tsouf estw kai xwris rages.

Ανώνυμος είπε...

mprabo sas kirioi epibrabeyete tis brwmies tis dietisias

Ανώνυμος είπε...

στο φ αγωνα που κρεατατε στα χερια σας ο κυριος επιτροπακης αναφερει οτι το γκολ του ατρομητου αμφισβιτηθηκε και απο τισ δυο ομαδες. θα ηθελα μια εξηγηση πως γινεται αυτο βαζει μια ομαδα γκολ και το αμφισβητει η ιδια η ομάδα

Ανώνυμος είπε...

Άσχετα με τα γεγονότα μετά το 85, είδαμε στο γήπεδο 100 και βάλε Καλλιμασιώτες να συμπαραστέκοντε και να παροτρύνουν κόσμια την ομάδα τους.
Ήταν μια ωραία πινελιά στην κερκίδα και μακάρι όλες οι ομάδες να έχουν φιλάθλους με παλμό.
Με τέτοιο κόσμο στο πλευρό τους οι ομάδες πάνε ψηλά.
Μπράβο στον Όμηρο και στον κόσμο του.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι πολυ ωρα που ακουστικε ο Κοτσώνης (προεδρος τοπικης επιτροπης διαιτησιας)να στελνει δημοσια συγνωμη στον ΑΤΡΟΜΗΤΟ και να δηλωνει οτι θα τιμωρηθει ο ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ.
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
ΚΠΣ

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν πενεψεισ το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει λεει μια παροιμια . ολεσ οι ομαδεσ των χωριων εχουν αρκετο κοσμο διπλα τους περισσοτερο θα ελεγα απο τις ομαδες τησ πολης χιου. αυτο ειναι γεγονος . δεν πανε ομως ολεσ ψηλα . χρειαζεται και κατι ακομα

Ανώνυμος είπε...

re...kserete..ti..lete?..xaxaxaxa..re.eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Δημοσίευση σχολίου