Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

10 ΣΤΑ 10 Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, 2 ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΡΟΝΤΙΔΑΚΗΣ
ΕΝΑΣ ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ,   
ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α΄ΧΙΟΥ


 Ο ΣΥΡΜΟΣ " ΟΜΗΡΟΣΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ. 
ΣΤΟ ΔΕΚΑΤΟ ΒΑΓΟΝΙ ΕΓΡΑΨΕ : 




                           


                                              ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΟΜΗΡΟΣ  0-2


Μπροστά σε αρκετούς φίλους και των 2 ομάδων ( φωτο), σέ έναν αγώνα για ένα ρόλο η ομάδα μας  εύκολα πέρασε και το εμπόδιο της αξιόμαχης ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΘΟΛΟΠΟΤΑΜΙΟΥ με σκορ 2-0 που μπορούσε άνετα , βάση και των χαμένων ευκαιριών, να ήταν μεγαλύτερο.




Ο αγώνας
Στο Α' ημίχρονο και οι 2 ομάδες κυνήγησαν το γκολ σε ένα ωραίο παιχνίδι με τον ΟΜΗΡΟ όμως καλλίτερο , πιό επικίνδυνο και ουσιαστικό  με απόδειξη το γκολ που ήρθε σαν φυσικό επακόλουθο .στο 35'.
Στο β΄ημίχρονο η ομάδα μας επικράτησε κατά κράτος του αντιπάλου που φάνηκε να μην έχει δυνάμεις.Το  δεύτερο γκολ στο 55' ήρθε να επισφραγίσει την υπεροχή του ΟΜΗΡΟΥ.
Τα γκολ
Γύρο στο 35' από υπέροχο συνδυασμό του κέντρου φτάνει η μπάλλα δεξιά στον διακριθέντα σήμερα Κ.Γεροντιδάκη που ζύγισε την σέντρα στον αμαρκάριστο Στ.Πελαντή , αυτός σχεδόν ανενόχλητος την οδήγησε με κεφαλιά στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Κ.Πνευματικούδη : 1-0!!! και το όγδοο γκολ του φέτος.
Στο 55' σε μία φάση στην αντίπαλη περιοχή αφού η μπάλα άλλαξε πολλά πόδια έφτασε στον ψύχραιμο και επίσης διακριθέντα σήμερα Ελ.Αγορή  και με πλασέ έγραψε το 2-0 (φωτο)παρά την προσπάθεια του αντιπάλου τερματοφύλακα και το τρίτο του γκολ φέτος.
Η σύνθεση του ΟΜΗΡΟΥ
Γιασιζόγλου Ι., Κρουσουλούδης Μ.,Κοκοκύρης Ι., Γιοβανάκης Δ.,Χ''θανάσης Γ.,Γεροντιδάκης Κ, Αγορής Ελ.,Μουλάκης Απ., Σωτηράκης Ισ.( 60' Λιτσάκης Κ),Μερκούρης Χρ.(80΄Μαστοράκης Γ) , Πελαντής Στ.(85΄Γάνος Β.)
( Με έντονους  χαρακτήρες οι διακριθέντες, πάντα προσωπικά κρίνοντας)
To διαιτητικό τρίο Λιβανίδης,Στουπάκης,Τσούχλης πέρασαν απαρατήρητοι άρα τα πήγαν πολύ καλά.
Ευχαριστούμε τον Κύριο Κώστα Σταμούλη για τις  φωτογραφίες  αυτής της ανάρτησης.


ΚΠΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου