Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΟΜΗΡΟΣ - ΔΑΦΝΗ 0-1

Αυτοί είναι χειροκροτήστε τους, άξιοι πρωταθλητές χειμώνα.
Αν και ηττηθήκαμε σήμερα  άξια τερματίσαμε πρώτοι τον Α΄γύρο !


.


ΟΜΗΡΟΣ - ΔΑΦΝΗ 0-1

Δεκατητρίτη  αγωνιστική και φαρμακερή. Δυστυχώς δεν κάναμε σήμερα το 12 στα 12   και  αιτία η Δάφνη πού  αποφάσισε να δαφνοστεφανωθεί αυτή με την νίκη  σήμερα ,να μας σπάσει το αήττητο και να σταματήσει τον συρμό μας στο χωριό, προσωρινά  όμως, γιατί προορισμό  έχομε το πρωτάθλημα . Εφικτό μιας και η απόσταση από τους δεύτερους είναι 5 βαθμοί.
Όλη η ποδοσφαιρική Χίος περίμενε το σημερινό "ντέρμπυ" έτσι παρά την κακοκαιρία αρκετοί φίλαθλοι παρευρέθηκαν στο γήπεδο "Νίκος Σύλλας" ( ΕΝΩΣΙΑΚΟ) στο χωριό.
Ποιοτικά μέτριος ο αγώνας αφού και οι δύο ομάδες πρόσεξαν περισσότερο την άμυνά τους, η σπουδαιότητά του δε, δικαιολογεί την νευρικότητα και την σπασμωδικότητα των παικτών και των 2 ομάδων. Η ομάδα μας ήταν πιο αγχωμένη ίσως και ορισμένα "man to man" που φάνηκαν ,να  έκαναν ζημιά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού μας.
Η Δάφνη μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί μετά από όμορφη προσπάθεια των επιθετικών της στο 25', συνεχίζοντας να υπερέχει σε όλο το πρώτο ημίχρονο, χάνοντας μάλιστα και καταπληκτική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 45΄όταν ο Πουλιός έδιωξε με το κεφάλι πάνω στην γραμμή .
 Στο δεύτερο μισό ο ΟΜΗΡΟΣ είχε την υπεροχή πίεσε περισσότερο αλλά δεν υπήρχαν επιθετικές λύσεις και δεν "τράβηξαν" όπως μας έχουν συνηθίσει οι της μεσαίας γραμμής, παρ΄όλα αυτά είχαμε κάποιες καλές στιγμές με τα "στημένα" και με σουτ των Ψαρούδη/Γεροντιδάκη. 
Οι αλλαγές δεν έκαναν την διαφορά .Δίκαια μπορούμε να πούμε η Δάφνη επήρε την νίκη!
Ο διαιτητής Τσαπάρας τα πήγε καλά αν και μπορούσε να δώσει προς το τέλος του Α' μισού κόκκινη σε επιθετικό αντίπαλο που προσπαθούσε προκλητικά απωθώντας τερματοφύλακα και αμυντικούς μας να πάρει θέση σε "κορνερ".
Η σύνθεση του ΟΜΗΡΟΥ
Γιασιζόγλου, ΓΕΡΟΝΤΙΔΑΚΗΣ, ΓΙΟΒΑΝΑΚΗΣ, Κοκοκύρης( 75΄Λιτσάκης), Σωτηράκης, Μουλάκης, Αγορής, Ψαρούδης, Γάνος(70' Καλούπης),  Μερκούρης( 50΄Πελαντής), Πουλιός.

KΠΣ




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου