Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΣΤΟΝ ΜΑΤΘΑΙΟ ΜΠΙΡΛΗ


Ο "ΟΜΗΡΟΣ" Καλλιμασιάς σε συνεργασία το "SportsChios",  θα διοργανώσει φιλικό αγώνα στη μνήμη του Ματθαίου Μπιρλή που εδώ και επτά χρόνια (όπως και το αγαπημένο του νούμερο), έφυγε από κοντά μας και σίγουρα θα βάζει καλάθια στα "γήπεδα του ουρανού".


Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Αυγούστου στις 19:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Χίου με ελεύθερη είσοδο φυσικά για όλους.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους τους χορηγούς που βοήθησαν με μεγάλη ευχαρίστηση στην προσπάθειά μας αυτή, αλλά και τους συμπαίκτες και προπονητές του, που θα αγωνιστούν για να τιμήσουν τον Ματθαίο.
Τέλος, από την πλευρά μας θα εισηγηθούμε στην Τ.Ε.Χίου, ώστε ο θεσμός του Κυπέλλου Μπάσκετ στο νησί μας να πάρει την ονομασία "Ματθαίος Μπιρλής" προς τιμή του.


Το SportsChios σε συνεργασία με τον Α.Σ. Όμηρος Καλλιμασιάς, ανακοινώνει τα ρόστερ των δυο ομάδων που θα πάρουν μέρος στον φιλικό αγώνα.


Στις ομάδες δεν θα δώσουν το παρόν για διάφορους λόγους οι Συράκης Γιάννης, Καρνουπάκης Γιάννης, Καρότσης Γιώργος, Ζηλανάκης Μιχάλης, Κουκούλης Αλέκος, Σταυριανίδης Νίκος, Βιεννάς Μάριος και Μπαρλαμάς Τάσος.

ΟΜΑΔΑ Α
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ : ΒΟΥΛΙΚΑΣ ΚΑΙ ΒΕΝΕΤΗΣ
ΠΑΙΚΤΕΣ; ΣΤΑΚΙΑΣ,  ΜΑΚΡΙΔΗΣ, ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ, ΜΠΕΛΕΣ, ΨΑΡΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓ, ΨΑΡΟΥΔΗΣ ΓΙΑΝ, ΖΑΧΑΡΙΟΥ ΒΑΛ. ,ΖΑΧΑΡΙΟΥ ΜΑΡ. ,ΛΕΓΑΤΟΣ, ΣΥΛΛΑΣ, ΔΙΣΑΚΙΑΣ, ΖΗΛΑΝΑΚΗΣ, ΓΙΑΚΟΥΜΑΣ ΚΑΙ ΓΚΑΛΙΜΑΝΑΣ.

ΟΜΑΔΑ Β
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: ΛΑΓΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΙΚΤΕΣ:  ΧΑΤΖΗΑΡΓΥΡΟΣ, ΡΕΖΝΙΚΟΣ, ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗΣ, ΠΑΤΕΛΙΔΑΣ, ΚΩΣΤΑΛΟΣ, ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ, ΣΦΗΚΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΦΗΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΝΕΑΜΟΝΙΤΗΣ, ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΣ, ΝΤΟΥΠΗΣ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ, ΚΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΕΖΗΣ.

Προσπάθεια επίσης θα γίνει από την πλευρά μας να καθιερωθεί ο φιλικός αγώνας και να διοργανώνεται κάθε χρόνο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mpirlhs re paidia mpirlhs..ftiaksteto

ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ είπε...

ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Δημοσίευση σχολίου