Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΑ ΚΑΡΔΑΜΥΛΑ


ΠΟΣΕΙΔΩΝ -ΟΜΗΡΟΣ 1-3

Για το πρώτο μας φιλικό έγινε η εκδρομή στα όμορφα Καρδάμυλα.
Η ομάδα μας παίζοντας  με βάση τον περσινό της κορμό κατέβαλε τον αξιόμαχο τοπικό Ποσειδώνα  με 3-1.
Αξιοσημείωτα:
1. Η απουσία για διαφόρους λόγους των Γιοβανάκη, Ζανίκου, Κοκοκύρη Ν., Κοττατή , Μπανιά και των μικρών Καλούπη/Μαστοράκη.
2. Η χρησιμοποίηση στο φιλικό όλων των συμμετεχόντων σύνολο 20 ποδοσφαιριστών μεταξύ αυτών και των μικρών: Ψαρρού (90'), Σκανδάλη, Δ.Κοκοκύρη και  Γεροντιδάκη Γ.
3. Ο διπλός τραυματισμός, ευτυχώς όχι σοβαρά του Ξηντάρη.
4. Τα πολύ ωραία γκολ που σημειώθηκαν και ειδικά το 3-1 για τον ΟΜΗΡΟ σε σούτ φωτοβολίδα του Δ.Κρουσουλούδη  από 35 μέτρα.
Ο αγώνας ήταν γρήγορος και σε ορισμένα σημεία δυνατός,
ευκαιρίες χάθηκαν και από τις 2 ομάδες.
Προηγήθηκε ο Ποσειδώνας με σουτ από την γραμμή της περιοχής στο 35, η ισοφάριση έγινε με πέναλτυ που κέρδισε ο Α.Μουλάκης και το εκτέλεσε ο ίδιος στο 38, προηγηθήκαμε με ωραίο γκόλ/ ατομική προσπάθεια και εκτέλεση Ι.Ψαρούδη στο 55. Από εδώ μέχρι το τέλος ήταν και το πιο όμορφο τμήμα του παιχνιδιού με τον Ποσειδώνα να δίνει όλες του τις δυνάμεις για να φέρει το παιχνίδι στα "ίσια" με όμορφο θέαμα, με φάσεις μπροστά από τις 2 εστίες και χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν.
Όπως γράψαμε πιο πάνω το 1-3 έγινε στο 90.
Ακόμα οι ομάδες είναι στο στάδιο της προετοιμασίας και τα φιλικά γίνονται για να φανούν οι αδυναμίες τους, έτσι αυτή η νίκη δεν πρέπει να μας εφησυχάζει αλλά να συνεχιστεί η καλή δουλειά για την κάλυψη των αδυναμιών μας που σίγουρα φάνηκαν σε αυτόν τον αγώνα.
ΚΠ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου