Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΡΥΕΣ-ΟΜΗΡΟΣ 2-3

1.Στέλιος Πελαντής. Ένας από τους πρωταγωνιστές του αγώνα αφού πέτυχε και τα 3 γκολ της ομάδας μας, έτσι έχει 5 γκολ στο κύπελλο σε 2 αγώνες. Καλή συνέχεια Στέλιο!

2.Ο Παπα-Γιώργης είπε: " Tο κρεμαστό γήπεδο των Καρυών" και δεν είχε άδικο αφού  στην βορεινή πλευρά το σκιάζει ένας μεγάλος απειλητικός ορεινός όγκος, Ανατολικά και Νότια το "απόλυτο  κενό ".

3.Ο Δημήτρης Γιοβανάκης δήλωσε μεταξύ άλλων σε τοπικό μέσο ενημέρωσης (chiospress) : " το γήπεδο των Καρυών δεν είναι κατάλληλο για να τελούνται επίσημοι αγώνες" ( ποδοσφαίρου εννοείται). Ίσως να έχει δίκιο γιατί  φαίνεται πολύ μικρό και το σοβαρότερο οι τελικές γραμμές του αγωνιστικού χώρου είναι πολύ κοντά στο σύστημα περίφραξης.
Γήπεδο Καρυών
4. Για το σωστό της υπόθεσης, το γήπεδο αυτό είναι ένα στολίδι 
για τις Καρυές και για την ευρύτερη περιοχή. Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτούς που πρωτοστάτησαν για να γίνει.



5. Τι ήταν αυτό πάλι; 
    Λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας και ενώ ήταν σε εξέλιξη η προθέρμανση του τερματοφύλακα μας Κοττατή ένας από τους επόπτες γραμμών επιθεώρησε τα δίχτυα του τέρματος και διέταξε τον  Κοττατή να απομακρυνθεί από αυτή την εστία. Αυτό ήταν η αιτία να δυναμιτιστεί, πρόσκαιρα ευτυχώς,  το κλίμα.
Εδώ θα πρέπει οι άρχοντες του αγώνα να συμπεριφέρονται όπως τους υπόλοιπους αγώνες όταν γίνεται ο έλεγχος των εστιών από τους βοηθούς χωρίς παρατράγουδα. Δηλαδή δεν είναι δύσκολο την ώρα που  οι δύο ομάδες ευρίσκονται στο κέντρο του γηπέδου για το "στρίψιμο" οι βοηθοί να επιθεωρούν τα δίχτυα- δευτερόλεπτα χρειάζονται. 


ΚΠΣ

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kala ta les alla to simantikotero (giati milame gia podosfairo einai oti to plagio me ti megali perioxi einai sta 2 metra. plagio faoul kai penalti.Auto den inai podosfairo

Δημοσίευση σχολίου