Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΗΡΟΣ - ΚΑΝΑΡΗΣ 0-1

Τμήμα της κερκίδας του ΟΜΗΡΟΥ από τον σημερινό αγώνα.
Πιο ουσιαστικός ο ΚΑΝΑΡΗΣ απέδρασε με τους τρεις βαθμούς της νίκης αφού ο ΟΜΗΡΟΣ δεν κατάφερε να σκοράρει  παρά την υπεροχή του στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.
Ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας , οι δυο ομάδες φάνηκε να παίζουν προσέχοντας περισσότερο τα νώτα τους.
Ο ΟΜΗΡΟΣ ξεκίνησε πιο δυνατά είχε κατοχή και καλές στιγμές μέχρι το 25'. Ο ΚΑΝΑΡΗΣ ισορρόπησε το παιχνίδι σταδιακά , είχε  με την σειρά του καλές στιγμές και απείλησε κυρίως με στημένες φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε κι άλλο ο ρυθμός με τον ΟΜΗΡΟ να πιέζει και να προσπαθεί περισσότερο. Από το 65' άρχισε να πιέζει ο ΚΑΝΑΡΗΣ  ώσπου στο 70' σε μια σέντρα από δεξιά ο Καππός ξεχασμένος πιάνει ψηλοκρεμαστή κεφαλιά μέσα από την μεγάλη περιοχή την στιγμή που ο Κοττατής δεν ήταν σε καλή θέση και κάνει το 0-1. Από εκεί και πέρα ο ΟΜΗΡΟΣ έγινε πιο επιθετικός , δημιούργησε καλές  φάσεις με αποκορύφωμα την διπλή ευκαιρία στο 90+ με Πελαντή και Ψαρούδη , προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις για την ισοπαλία δεν ήταν όμως αποτελεσματικός. 
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο ΚΑΝΑΡΗΣ ξέφυγε 11 πόντους από την ομάδα μας και 5 από την δεύτερη ΔΑΦΝΗ , έτσι έκανε ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αντιθέτως ο ΟΜΗΡΟΣ έμεινε στην τέταρτη θέση 2 βαθμούς πίσω από τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ που ανέβηκε στη τρίτη θέση. Ο στόχος του πρωταθλήματος  έχει απομακρυνθεί πλέον πάρα πολύ αλλά παραμένει ο στόχος της κατάκτησης του κυπέλλου που θα αγωνιστεί η ομάδα μας στον τελικό με την ΔΑΦΝΗ τον Μάρτη για να το φέρει στην Καλλιμασιά.
Η σύνθεση του ΟΜΗΡΟΥ:
Κοττατής, Σωτηράκης, Γιοβανάκης, Κούτικας, Καρβέλας ( 80' Γεροντιδάκης), Αγορής, Μουλάκης, Μπανιάς, Ψαρούδης, Ζαννίκος και Πελαντής. Την 18άδα συμπλήρωναν οι: Ψαρρός, Κοκοκύρης Ι., Κοκοκύρης Ν., Kρουσουλούδης Δ., Μαυρογιάννης και Χαζαθανάσης.
ΚΠΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου