Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΠΥΡΓΟΣ- ΟΜΗΡΟΣ 0-1


15η αγωνιστική- πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Α΄ τοπικής.
Άλλη μια αγχωτική νίκη - αλλά Νίκη - για την ομάδα μας σήμερα το απόγευμα στο όμορφο γήπεδο του Πυργιού.
Εμφανώς καλλίτερη ομάδα ο ΟΜΗΡΟΣ που ξεκίνησε χωρίς τους Κοκοκύρη Ι. Κοκοκύρη Ν. και Κούτικα λόγω τιμωρίας,πίεζε μέχρι που ήρθε τελικά το γκολ και η λύτρωση στο 88'. Ο Αγορής σήμερα λόγω ανάγκης έπαιξε "παρταινέρ" του Γιοβανάκη στο κέντρο της άμυνας.      Ο ΠΥΡΓΟΣ κυρίως προσπαθούσε με αντεπιθέσεις και αιχμή του δόρατος τον αειθαλή Δάνδουλα. Κατά διαστήματα παίχτηκε η τουλάχιστο προσπάθησαν και οι 22 παίκτες για καλό ποδόσφαιρο. Η πρώτη καλή φάση ένα δοκάρι για τους γηπεδούχους στο 10' μετά από μακρινό σουτ. Έκτοτε η ομάδα μας ανέλαβε πλήρως τα ηνία του αγώνα και προσπαθούσε να αναπτυχθεί σωστά.  Εκτός από τους φύση επιθετικούς ( Ζαννίκο, Γεροντιδάκη και Πελαντή) επιθετικές προσπάθειες έγιναν από τους μέσους (Ψαρούδη- Μπανιά - Μουλάκη) , τους πλαγίους (Σωτηράκη -Καρβέλα) και τον Γιοβανάκη το περισσότερο διάστημα του Β΄ημιχρόνου. Μέχρι το γκολ είχαμε κερδίσει γύρω στα 12 κόρνερ έναντι ενός της αντιπάλου, σημάδι της υπεροχής και της μεγάλης πίεσης. Πολύ καλή απόδοση είχε  ο τερματοφύλακας του ΠΥΡΓΟΥ αφού  βρέθηκε σε καλή μέρα και απέκρουσε πολλά δύσκολα σουτ.
Τον αγώνα εκτός από το γκολ σημάδεψε ο τραυματισμός του Μπανιά που αποχώρησε με μυϊκά προβλήματα στα πόδια μετά από συνεχόμενες κράμπες στο 75'( Περαστικά του ευχόμαστε). Ο τραυματισμός αυτός  έφερε μια σχεδόν 5άλεπτη καθυστέρηση. Τον Μπανιά αντικατάστησε επάξια ο Μαυρογιάννης.  Το γκολ ήρθε στο 88' όταν ο Σωτηράκης εκτέλεσε φάουλ - που το αμφισβήτησαν οι Πυργούσοι- στο κέντρο του γηπέδου, η μπάλα έφτασε στην περιοχή του ΠΥΡΓΟΥ , δημιουργήθηκε αναστάτωση , κόντρες, ευνοήθηκε ο Ζαννίκος που με δυνατό σουτ από κοντά έγραψε το 1-0!. Για την ιστορία τερματοφύλακας έπαιξε ο Κοττατής και στον πάγκο ήταν ακόμα οι Ψαρρός και ο μικρός  Κοκοκύρης Δ. 

Από την σελίδα του Παπα Γιώργου Κωνσταντίνου  που εξελίσσεται σε...Διακογιάννη του διαδικτύου ( σύμφωνα με σχετικό σχόλιο) ξεσηκώνουμε:

"Το θέμα είναι τι έγινε με τον διαιτητή Πετρίδη. 
Εύχομαι οι ψυχραιμότεροι να συγκράτησαν τους θερμόαιμους και οι διαμαρτυρίες να περιορίστηκαν στα "γαλλικά" που ακούστηκαν...."
και

"Να ευχηθούμε επίσης περαστικά στον παίχτη του Ομήρου Μπανιά, που τραυματίστηκε και όπως φάνηκε το πρόβλημα δεν φαίνεται να είναι μικρό."

ΚΠΣ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου